Zoran Spisljak szerdai lemondása után újabb edző munkáját köszönték meg az NB II-ben a 16. fordulót követően. A csütörtöki napon a másodosztályú Duna Aszfalt Tiszakécskei LC közös megegyezéssel szerződést bontott Simon Antal vezetőedzővel.

A Tisza-parti csapat közleményében kiemeli, köszöni a tréner eddigi lelkiismeretes munkáját, amit a tiszakécskei labdarúgásért végzett. A vezetőség mind a magánéletben, mind a további szakmai pályafutásában sok örömöt és sikert kíván a szakembernek.

Közös megegyezéssel bontottuk fel a szerződésemet. Úriemberek módjára váltunk el. A mi szakmánkban ez benne van. Az eltelt hét hónapban az itt elvégzett munkának minden egyes percét élveztem. Minden feltétel adva volt a munkánkhoz. Bízom abban, hogy a csapat megindul majd felfelé. A Debrecen elleni meccs óta elkezdtünk kidolgozni egy új szisztémát, aminek azért több idő kell, hogy működjön a gyakorlatban. Örömmel dolgoztam Tiszakécskén, összhangban a klubnál dolgozó vezetőkkel, minden kollégámmal és szívesen dolgoznék velük a jövőben is – mondta az 54 éves tréner a tiszakecskefoci.hu-nak.

Az új vezetőedző kinevezéséig a Duna Aszfalt TLC NB II-es labdarúgó csapatának szakmai munkáját Virágh Ferenc, pályaedző irányítja majd.

A Tiszakécske a bajnokságban 16 forduló alatt 15 pontot gyűjtött, és a 15. helyen áll a Merkantil Bank Liga tabelláján.

Az újabb pofon után lemondott az NB II-es csapat edzője – hivatalos