Honlapunkon is megírtuk vasárnap, hogy igencsak forró hangulatú volt a Vasas-Haladás NB II-es bajnoki, amelyen három piros lapot is kiosztott a játékvezető. A mérkőzés legnagyobb visszhangját kiváltó jelenet viszont mégsem a hajrábeli tömegbalhé volt, hanem az az eset, amikor az angyalföldiek rutinos játékosa, Pátkai Máté lerántotta a vendégek utánpótlás-válogatott labdarúgóját, Horváth Rajmundot, majd a 33 éves középpályás jól láthatóan ellenfele felé köpött.

A sportszerűtlen cselekedet megtorlatlanul maradt, a Haladás azonban nem hagyja annyiban a dolgot. A vasiak ügyvezető igazgatója, Séllei Árpád a csakfoci.hu-nak elárulta, hogy a felvételeket elküldték a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának is.

– Szeretném leszögezni, hogy a mostani esettel kapcsolatban nem a szenzációhajhászás a célunk. Amit elkövetett az ellenfél játékosa, azért vállalnia kell a felelősséget. Mindenesetre a videófelvételeket elküldtük az MLSZ-nek, hogy vizsgálják meg az ügyet. Tiszta sor, hogy egy ilyen mozdulat nem való a futballpályákra – nyilatkozta Séllei, aki azt is hozzátette, hogy a köpés nem találta el a játékost.

Honlapunk természetesen megkereste a Vasast is, de azt a választ kaptuk, hogy a klub nem kíván reagálni.

Újabb rutinos NB I-es játékos érkezhet a Vasashoz