Bőle Lukács 2017 nyarán igazolt a Ferencvároshoz, az elmúlt három szezonban pedig összesen 37 bajnokin kapott lehetőséget, amelyeken öt gólt szerzett és nyolc gólpasszt adott.

A zöld-fehérek középpályása 2019-ben tagja volt a 30. bajnoki címet szerző csapatunknak. A 2019-2020-as idényben hatszor lépett pályára az NB I-ben, egyetlen gólját a Debrecen ellen szerezte. A nemzetközi porondon egy-egy Bajnokok Ligája- és UEFA Europa League-selejtezőn játszott – írja a fradi.hu.

Bőle az idény végéig kölcsönben szerepel majd az NB I-ben 11. helyen álló Zalaegerszegnél.

A mai napon jött a zalaegerszegi lehetőség, gyorsan kellett döntenem, de boldog vagyok, hogy sikerült megegyeznünk, és a ZTE-be igazolhatok. A Zalaegerszeg nagy múltú és jelentős szurkolótáborral rendelkező klub, amely támadófocit játszik, így támadó szellemű játékosként kifejezetten örülök, hogy ide igazolhattam. Sok potenciál van a csapatban, sokkal többre hivatott a ZTE, mint ahol jelenleg áll a tabellán, én pedig azon leszek, hogy a tudásom legjavát adva segítsem a csapatot a céljai elérésében – nyilatkozta a ztefc.hu-nak a kölcsönszerződés aláírása után Bőle, aki 11-es mezben futballozik majd új állomáshelyén.

Új klubja lett a Fradit kiejtő csatárnak – hazai átigazolási hírek