Így értékelt a két vezetőedző a Mezőkövesd – MOL Vidi FC NB I-es bajnoki (1-0) után.

Kuttor Attila (Mezőkövesd):Rendkívül komoly eredmény, hogy sikerült legyőzünk a magyar bajnokcsapatot, amely a nemzetközi porondon is jól szerepel. Hozzátenném, hogy jól is futballoztunk, igyekeztünk a saját játékunkat játszani. Megalkuvást nem tűrően játszottunk, úgy gondolom, hogy ezúttal hálás volt a futball, ma visszakaptuk a korábban befektetett munkát. Koszta Márk lehet, hogy elhibázta a meccs elején a helyzetét, de örültem, hogy sikerült ziccerbe kerülnie. Bíztam abban, hogy ha lesz még lehetősége, akkor azt majd belövi. Ez így is lett, győztes gólt szerzett, így jó érzésekkel jöhettünk le a pályáról.

Marko Nikolic (MOL Vidi FC):Gratulálok a hazaiaknak a győzelemhez.

Négy-öt játékos hiányzott ugyan, de ez nem lehet kifogás az eredményre.

Mindent megpróbáltunk, a meccs elején egyből volt is három 100 %-os helyzetünk, és a folytatásban is voltak lehetőségeink, de nem találtunk a hálóba. A Mezőkövesd a labda vonala mögött helyezkedett, várták a kontralehetőségeket és egyszer be is találtak.

Nem volt gond a hozzáállással, de a befejezéseknél hiányzott a koncentráció. Azt is mondhatom, hogy ez egy tipikus meccs volt, millió hasonlót lehetett már látni.

A hazai gólnál például háromszor is szerelhettünk volna, vagy szabálytalankodhattunk volna Molnár Gáborral szemben, a passz pedig ha jól láttam a menteni igyekvő játékosunk lába felett pattant át… Ha jött volna az első gól, valószínűleg máshogy alakul a találkozó, de most ez máshogy történt. Sajnos tény, hogy az európai kupameccsek után nehézségeink vannak itthon, ha jól számolom 13 pontot (14-et – a szerk.) veszítettünk így. (molvidi.hu)

8/2: Sokba került már a Vidi európai másnapossága az NB I-ben