A Videoton harmadik bajnokcsapatának örömünnepe közben nyilatkozott a Videoton három fontos szereplője.

Marko Nikolic, vezetőedző:

“Mi az egész idényben csak a futballra koncentráltunk, én sem akartam mindenkinek interjúkat adni, csak maximum a klubhonlapon. Mi CSAK a fociért éltünk.”

Meg akarom köszönni mindenkinek a klubnál, a stábomnak, a vezetőknek, de a legnagyobb elismerés persze a játékosokat illeti, akik mindent megtettek a pályán. Hatalmas gratuláció nekik! Igazi csapattá váltunk a szezon során, ez hozta meg nekünk az aranyérmet.

Ez nem valaminek a vége, hanem valaminek a kezdete. Erre kell építenünk egy nagy klubot, jövőre meg kell ismételni ezt a sikert itthon jövőre is, és helyt akarunk állni a nemzetközi kupában is. Tovább kell építenünk ezt a csapatot, az az álmunk, hogy a nemzetközi porondon is erősebbek legyünk, nem csak azért megyünk oda, hogy csak játsszunk, mindent meg fogunk tenni azért, hogy többet is elérhessünk. 

Marko Nikolics pezsgőzik

Élő adásban pezsgőfürdőzött a Videotonnal bajnoki címet ünneplő Marko Nikolics.😎❗🍾🍾🍾

Közzétette: M4Sport – 2018. május 27.

TABELLA: Az NB I állása itt!

Videoton – Budapest Honvéd 2-0 (S. Scepovic 28., Nikolov 80.) – a meccs krónikája percről percre itt!

Juhász Roland, csapatkapitány:

Nagyon jó érzés, megdolgoztunk ebben az évben a bajnoki címért.

Ezen a héten is a futballal foglalkoztunk, mint ahogy az elmúlt hetekben is, próbáltuk függetleníteni magunkat a külső tényezőktől.

Szerintem ez sokkal jobban sikerült, mint az előző évben, láthatjuk is az eredményét. Ebben a szezonban a holtidők a mérkőzéseken belül, amelyek akár az elmúlt idényben egy-egy félidőt is kitettek, mostanra minimalizáltuk. Nagyon sokat léptünk előre ezen a téren, remélem, ezt a nemzetközi kupában is meg tudjuk majd mutatni. A bajnoki cím köszönhető annak, hogy van egy nagyszerű edzőnk és egy remek stáb, nagyszerű szurkolók és ebben a azonban is nagyon egymásra talált a csapat, a vezetők és a szurkolók, mindenki nagyon sokat tett ezért a bajnoki címért. Az edzői stábnak köszönhetően sikerült megújulnom, egy év még biztosan van bennem, de remélem, hogy akár több is. Most viszont szeretnék én is egy picit ünnepelni!

Pátkai Máté:

Nagyon jól éreztem magam a pályán, hiszen sikerült megnyernünk a bajnokságot, hazai pályán, telt ház előtt, nagyon büszke vagyok a csapatra. Sikerült a visszavágás a Honvédnak, ugyanazon a napon tudtunk bajnokok lenni, mint amelyiken tavaly elveszítettük ellenük az aranyérmet. Együtt maradt a mag, egy-két ember jött csak, ez meg is látszott a teljesítményünkön, ma is végig kézben tartottuk a mérkőzést. Mentálisan nagyon sokat fejlődött a csapat, tavaly döntő pillanatokban nem sikerült megnyerni azokat a párharcokat, amelyeket idén igen. Öt év után sikerült bajnokságot nyernem, bízom benne, hogy egész éjszaka tart majd az ünneplés. (M4 Sport)

Eldőlt: Videotonnak hívják Magyarország bajnokcsapatát!