I. félidő:

Remek első félidei játékának köszönhetően kétgólos előnnyel mehetett a szünetre az MTK Felcsúton. Az alighanem a londoni EL-meccsnek is köszönhetően enervált Vidi nem tudott mit kezdeni a vendégek pontos és gólveszélyes játékával.

Selin mindkét találatban benne volt. Az első gólnál, a 22. percben – nem sokkal korábban Bognár lőtt kapufát – az ukrán balbekk adott be, Torghelle előtt elsuhant a labda, de Gera estében, becsúszva a kapuba juttatta azt (0-1).

Gera gólja a Vidi ellen

Az MTK nem szeppent meg a bajnoktól! Meglepik a Vidit a Pancho Arénában? 💪⚽A meccset itt nézhetitek élőben: bit.ly/2ya6VP3

Közzétette: M4Sport – 2018. október 7., vasárnap

A 36. percben aztán Selin készítette le a labdát Kantának, aki remekül kilőtte a jobb alsót 25 méterről (0-2).

Kanta kilövi a jobb alsót a Vidi ellen.

Nagy bajban a Vidi! Kanta József gyönyörű góljával 2-0-ra vezet az MTK a szünetben. Élő közvetítésünket a linkre kattintva tekintheti meg: bit.ly/2ya6VP3

Közzétette: M4Sport – 2018. október 7., vasárnap

II. félidő:

A szünet után az igen aktív Schäfer lefejelt labdájánál még Tujvelnek kellett mentenie Torghelle elől, ezt követően azonban fölénybe került a Vidi. A cserékkel is felfrissített címvédő több ígéretes helyzetet is kialakított, benne volt akár az egyenlítés is a meccsben, de vagy Kychak védett (például Nikolov vagy Scepovic lövésénél) vagy a befejezés nem volt elég pontos (lásd Stopira két játékos előtt is elsuhanó labdáját vagy Hodzic fejesét).

A szépítés vagy egyenlítés helyett aztán jött az újabb hidegzuhany a 71. percben: Bognár remek 13 méteres lövéssel vette be a hazai kaput – már nem is meglepő, hogy Selin levágódó beadása után került a labda a támadó középpályás elé (0-3).

Bognár kegyelemdöfése

Erre kiszámított?! Az MTK harmadik (!) gólja is a bajnok Vidi kapujában.

Közzétette: M4Sport – 2018. október 7., vasárnap

Sőt, a 74. percben majdnem négy lett a különbség, Torghelle lekészítése után Schäfer 20 méterről alig tévesztette el a bal alsó sarkot.

A végére maradt egy Stopira-fejes, egy Kychak-bravúr, egy látványos Hodzic-mozdulat, illetve két Vidi-sárga, az MTK összességében bravúros, de teljesen megérdemelt győzelmet aratott a Vidi ellen.

Feczkó Tamás csapata 10 fordulót követően a dobogó harmadik fokán áll az NB I-ben. A Vidi 25 veretlen hazai meccs után kapott ki “saját” pályáján.

Nikolic: “Üres lufi volt a csapatom”, Feczkó: “Intelligensen futballoztunk” – edzői értékelések

OTP Bank Liga, 10. forduló:

MOL Vidi FC – MTK 0-3 (Gera D. 22., Kanta 36., Bognár I. 71.)

A meccs krónikája perctől percre itt!

Vidi: Tujvel – Nego, Juhász R., Fiola, Stopira – Nikolov, Hadzic (Pátkai, 55.), Huszti (Hodzic, 55.) – Kovács I., Milanov – M. Scepovic

MTK: Kychak – Ikenne-King, Balogh B., Pintér Á., Selin – Vass Á. – Gera D. (Farkas II, 80.), Kanta J. (Vogyicska, 81.), Bognár I., Schäfer – Torghelle (Lencse, 91.)