Második, valamelyik hazai sorozatban szerzett gólját jegyezhette fel mindössze magának a MOL Vidi FC bolgár válogatott középpályása, Georgi Milanov a Ferencváros elleni kupatalálkozón.

A szeptemberben, nagy reményekkel igazolt játékos az Európa Ligában ugyan betalált az ősszel (egyszer, a PAOK ellen), de itthon csak a Cigánd elleni kupatalálkozón volt eredményes, közel 200 nappal (pontosan 192-vel) a szerdai rangadó előtt. Az NB I-ben még várat magára az első találata, 30 tétmeccsen ez a 3 gól (illetve összesen 7 gólpassz) egyelőre a mérlege.

Georgi Milanov gólja a Fradi elleni kupameccsen

Bevitte a kegyelemdöfést a MOL Vidi FC! Georgi Milanov góljával biztossá vált, hogy Ferencvárosi Torna Club búcsúzik a Magyar Kupából! Gólösszefoglaló és az elődöntő párosításainak sorsolása: http://bit.ly/2ViOhht.

Közzétette: M4Sport – 2019. április 3., szerda

A 41-szeres válogatott futballista a kupameccsről és a Ferencvárossal zajló bajnoki versenyfutásról is nyilatkozott a glas.bg oldalán.

A Fradi kiejtéséről a Magyar Kupában

Kemény volt a visszavágó, de azzal, hogy a Ferencváros a 7. percben, egy piros lap miatt tíz emberre fogyatkozott, megkönnyítette azért a dolgunkat. De így is elmondható, hogy a riválisunk egy erős csapat, amelynek nagy történelme van a magyar labdarúgásban. Magas színvonalon, okosan és türelmesen futballoztunk, és az is segített minket, hogy már az első meccsen előnyt szereztünk.

MK: Többmeccses eltiltást ért Dibusz Vidi elleni durva szabálytalansága

A Vidi 8 pontos hátrányáról az NB I-ben

A miénk a legerősebb és a legszervezettebb csapat Magyarországon, de az ősszel, amikor az Európa Liga csoportkörében szerepeltünk, sok pontot szórtunk el a bajnokságban. Ekkor tudott elhúzni tőlünk a Ferencváros a tabellán. Nálunk gyengébb csapatok ellen szórtunk el pontokat, de ha közben megnézzük például a Ferencváros elleni mérlegünket, akkor 3 győzelemmel és 1 döntetlennel állunk. Ugyanakkor a bajnoki címhez kiegyensúlyozott teljesítmény kell. Az biztos, hogy a kupában és a bajnokságban is az első hely a célunk, és amíg esély van rá, mindkettőért harcolni fogunk.

A magyarországi szurkolókról

Nagyon szervezettek, igazi európai szurkolók. Magyarországon mindenhol jó stadionok vannak, ami azért kivonzza a drukkereket a mérkőzésekre, ahol aztán támogatják a csapataikat, ahogy kell. Bár az átlagnézőszám nem túl magas, de a rangadókat sokan megnézik a stadionokban.