Már hivatalos: Stieber és Stieber aláírt az Újpesthez

A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően Stieber Zoltánnal és Stieber Andrással erősít az Újpest: a testvérpár aláírt, illetve visszatért egykori nevelőklubjához. Itt vannak a részletek!

Kétmillió eurós szélsőt igazolhat a Puskás Akadémia – sajtóhír

Romániai sajtóhírek szerint a 2 millió euróra taksált válogatott szélső, Alexandru Baluta a Puskás Akadémiában folytatja pályafutását. A részletekért kattints ide!

Lanzafame a Honvédról és esetleges távozásáról: “Csak olyan döntést hozok, ami mindenkinek jó”

Davide Lanzafame nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy elhagyja nyáron Kispestet. A rutinos támadó egy olasz portálnak nyilatkozott előző idényéről és lehetséges jövőjéről is.

Honvéd: Az egyik legjobb fiatal magyar csatár a harmadik igazolás

Zsótér Donát és Baráth Botond után megvan a Budapest Honvéd harmadik nyári igazolása is, fiatal magyar támadót, a Haladás utánpótlás-válogattot játékosát, a 18 éves Tóth-Gábor Kristófot szerződtettek a kispestiek. Nyilatkozatok és részletek itt!


Leandróról bejelentést tett a Fradi, Dibusz reagált a távozásáról szóló hírekre, újabb távozók Kisvárdán, a Vasastól érkezett támadó középpályás az ETO-hoz. Minden első- és másodosztályt érintő átigazolási hírről beszámolunk folyamatosan frissülő átigazolási rovatunkban, amelyet itt találsz meg!