A csakfoci.hu információi szerint a Videotonnál nem csak télen – korábban írtuk, hogy Simon Ádám és Pölöskei Zsolt is elhagyhatja Fehérvárt a szünetben -, de nyáron is lehet válogatott távozó.

Az OTP Bank Ligában egyelőre társgólkirálynak számító Feczesin Róbert szerződése ugyanis 2017 júniusában lejár, és továbbra is kérdéses, hogy az ősszel nyolc gólt szerzett támadó marad-e Fehérváron.

 

Feczesin mellett szintén lejár a kontraktusa a nyáron Filipe Oliveirának. A portugál játékos az elmúlt fordulókban vagy a padon ült, vagy keretben sem volt, és információink szerint nem is marasztalják a klubnál, így a szezon végén elhagyhatja a Vidit.

A szélső a Vidi egyik „leghűségesebb” légiósának számít, már 2011 nyarán – kölcsönben – Fehérvárra érkezett, majd az akkori szezon végén végleg szerződtették. A portugál U16-tól az U21-ig, majd a B-válogatottságig is eljutott futballista – Feczesinhez hasonlóan – bajnoki címet nyert csapatával 2015-ben és abban az évben hosszabbított szerződést is klubjával, ez a kontraktus jár majd le a jövő nyáron.

Kovács Zoltán, a Videoton sportigazgatója nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy csak távozók lesznek a csapatnál, új játékosok érkezésére azonban minden bizonnyal nem lehet számítani.

Az összes hazai átigazolási hírt ITT találod – kattints!