Az NB I 29. fordulójának egyik rangadóján a négy mérkőzés óta veretlen MOL Fehérvár FC fogadja a második helyen álló Puskás Akadémiát. A Vidi védője, Fiola Attila a klubhonlapon elmondta, arra készülnek, hogy folytassák a jó sorozatukat.

– Az elmúlt négy meccsen tíz pontot szereztünk, ha így tudjuk folytatni, akkor szoros lesz a bajnokság hajrája a nemzetközi kupaindulásért folytatott küzdelemben – mondta a 32 éves játékos. – Erre az elmúlt hetek eredményei alapján még megvan az esélyünk, ez lebeg a szemünk előtt, így szombaton is itthon akarjuk tartani a három pontot. Korábban másfél évet játszottam a Puskás Akadémiában, van néhány dolgozó, illetve játékos, akiket onnan ismerek, ilyen szempontból jelent némi pluszt számomra, hogy a PAFC ellen játszunk hétvégén, de a heti felkészülésemet ez nem befolyásolja. A múlt héten a második csapatban játszottam az eltiltásom miatt, szerencsére győztes bajnokin, ezen a héten viszont már újra az NB I-ben szeretnék győzelmet ünnepelni.

Reagált az ügyvezető az MLSZ súlyos büntetésre: “Annyit mondott, hogy »Elcsaltátok a mérkőzést!«” – nem látják értelmét az óvásnak