Mint ismert, a Veszprém elleni NB III-as bajnokin Árvai Dániel fejese után a kapu belső hálótartó vasáról pattant ki a labda, a játékvezető azonban nem ítélt gólt. Ezt követően szabadultak el az indulatok, Bekő Balázs vezetőedzőt, illetve két tatabányai játékost, Gyürki Gergelyt, valamint Módi Viktort is kiállította a játékvezető.

A Fegyelmi Bizottság döntése után kerestük Molnár Józsefet, a Tatabánya ügyvezetőjét, aki a következőket mondta honlapunknak.

– Rendkívül súlyos ítéletnek tartjuk, hiszen mindaz, ami történt a pályán, nem fordulhatott volna elő, ha a játékvezető megadja az egyértelmű gólunkat, amit mindenki látott a bírókon kívül.

Gyürki Gergely mindössze annyit mondott, hogy “Elcsaltátok a mérkőzést!” és ezért kapott három meccset. Ha a játékvezetők tőlünk elvárják a korrekt hozzáállást, akkor ez visszafelé is érvényes kell, hogy legyen.

Nem látjuk értelmét az óvásnak, hiszen biztosan nem fogják újrajátszatni a mérkőzést. Fájó, hogy egy ilyen nagy múltú klubbal, mint amilyen a Tatabánya, ezt meg lehet csinálni.

Eltiltáshullámot hozott az MLSZ-nél az NB III-as botránymeccs – itt vannak a büntetések