Fehérvári helyzetekkel indult a találkozó, amelynek a 8. percben meglett az eredménye: Nego szép csel után lőtt 16 méterről kapura, Fila vetődött ugyan, de csak belepiszkálni tudott a labdába, amely a vendégek kapujában kötött ki. A 22. percben Nego duplázott, négy perccel később Musliu hat méterről fejjel vette be az ellenfél kapuját. A 41. percben Heister adott a bal szélről szép labdát Nikolicsnak, aki kapura fordult és 9 méterről nem hibázott – tudósított a molfehervarfc.hu.

A szünetben Szabics cserékkel frissített csapatán, Kovács I., Zivzivadze és Kovács D. érkezett Petrjak, Stopira és Kovácsik helyett. Az 54. percben már 5-0-t mutatott az eredményjelző: a Kazincbarcika végezhetett el szögletet, a labdát azonban a Vidi szerezte meg, Dárdai robogott el a bal szélen a játékszerrel, majd önzetlenül középre adta azt, amely az akcióval felfutó Kovácsot találta meg, aki tolt egyet rajta és 7 méterről a kapuba helyezett.

Az utolsó tíz percben két gól is született: előbb a csereként beállt Zivzivadze talált be. A 7-0-s végeredményt Nego állította be, aki 13 méterről, laposan a kapu közepébe vágta azt.

Felkészülési mérkőzés, MOL Aréna Sóstó edzőpálya – zárt kapuk mögött

MOL Fehérvár FC-Kolorcity Kazincbarcika SC 7-0 (Nego 8., 22., 87., Musliu 26., Nikolics 41., Kovács I 54., Zivzivadze 82.)

MOL Fehérvár FC: Kovácsik (Kovács D. – a szünetben) – Fiola, Musliu, Rus, Stopira (Zivzivadze – a szünetben) – Dárdai, Alef, Nego, Heister – Nikolics, Petrjak (Kovács I. – a szünetben)

NB I-es edzőmeccsek: Százszázalékos maradt az újonc – az összes nyári találkozó egy helyen