Marko Scepovic távozásával hosszú idő után először áll szerb légiós nélkül a MOL Fehérvár FC, ám a csakfoci.hu külföldről származó értesülései szerint Marko Nikolic vezetőedző újabb honfitársa kerülhet a magyar kupagyőzteshez az átigazolási időszak utolsó napján.

Úgy tudjuk, hogy a Chelsea csapatával szerződésben álló 22 éves szerb támadó középpályás, Danilo Pantic egy évre kölcsönbe érkezhet a székesfehérváriakhoz.

Pantic pályafutását a Partizan Belgrád csapatában kezdte, felnőtt csapatban történő bemutatkozását követően már 18 évesen leigazolta a Chelsea. A londoni klub először a holland élvonalbeli Vitessének, majd a szintén holland Excelsiornak adta kölcsön, ezekben az együttesekben epizódszereplőnek számított.

2017 és 2019 között ismét nevelőegyesületében kapott lehetőséget, a Partizannál összesen 115 mérkőzésen 15 gólt és 19 gólpasszt jegyzett. A szerb utánpótlás-válogatottakat sorra végigjárta, s mostanra alapembernek számít az U21-eseknél, ahol 13 meccsen 3 gól és egy gólpassz a mérlege.

Információink szerint a szerb fővárosi csapat idén is szerette volna kölcsönvenni a Transfermarkt által 2,75 millió euróra taksált játékost, azonban a Chelsea szívesebben látná Panticsot a MOL Fehérvár FC színeiben. A középpályást szerződése 2021-ig köti a londoni kékekhez.