Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője, Pintér Attila az évindító sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a téli átigazolási időszakban mindenképp szeretné megerősíteni a keretet, hogy a legtöbb posztra két azonos képességű játékosuk legyen.

Információink szerint könnyen elképzelhető, hogy Budu Zivzivadze (aki azóta már a MOL Fehérvár FC-t erősíti) és Luka Lakvekheliani után újabb grúz labdarúgó érkezik a borsodiakhoz a 28 éves középpályás, Nodar Kavtaradze személyében. A középpálya két szélén és közepén is bevethető labdarúgó jelenleg szabadon igazolható, az ezt megelőző másfél évben pedig a grúz Dinamo Tbiliszit erősítette. Kavtaradze 2019-ben és 2020-ban is bajnoki címet ünnepelhetett csapatával, a koronavírus-járvány miatt lerövidített előző bajnokságban pedig a Dinamo Tibiliszi legeredményesebb játékosa volt a 14 mérkőzésen szerzett 8 góljával.

Újabb grúz játékos jöhet Kövesdre. Fotó: fcdinamo.ge

Úgy tudjuk, szintén kiszemelt a mezőkövesdieknél a 25 éves szlovák középpályás, Martin Chrien, aki legutóbb a Benfica B csapatában játszott, de ezt megelőzően pályára lépett a portugál élvonalban is a Santa Clarában kölcsönjátékosként, valamint a Benfica első csapatában is lehetőséget kapott egy bajnoki és egy kupamérkőzésen.

A jelenleg szabadlistás középső középpályás Csehországban is légióskodott a Brno, a Ceske Budejovice és a Plzen együtteseiben, hazájában pedig a Besztercebánya és a Rózsahegy játékosa volt.

Újra pörög az átigazolási rovatunk, ahol minden tény, hír, pletyka megtalálható a hazai piacról:

A Fradi megint Norvégiából erősíthet, Dárdai Palkó Fehérváron – hazai átigazolási hírek