Mint ismert, a DVSC az utolsó pillanatokban 1-0-ra nyert a Mezőkövesd vendégeként az NB I 32. fordulójának szerdai játéknapján, ezzel a hajdúságiak átmenetileg elmozdultak a kiesést jelentő 11. helyről.

A mérkőzés után a hazaiak vezetőedzője, Kuttor Attila nem tudta féken tartani az indulatait, rendkívül dühösen nyilatkozott az M4 Sport kamerája előtt.

Nem tudok sajnos mit mondani a saját játékosaimnak, akkor, amikor egy szabályos gólt elvesznek tőlünk, és egy lesgóllal megnyeri az ellenfél a találkozót.

Mérkőzések óta ki akarnak minket végezni.

A Diósgyőr elleni meccs után a bíró nem ír be semmit a jegyzőkönyvbe, majd később beír egy e-mailt a Fegyelmi Bizottságnak, ami alapján három meccsre eltiltják a játékosunkat, és a sárga lapja is megmarad, amit adott neki a mérkőzésen. Nem tudok másra gondolni egy ilyen mérkőzés után. Megnéztük a videófelvételeket, bátran állíthatom, szabályos gólt szereztünk, az ellenfél meg egy lesgólt fejelt. Elindulhat bárki az Európa Ligában, de mi nem ezért hajtunk. Csak ami a munkánk, azért mindent megteszünk a pályán, és azt szeretnénk, ha nem vennénk el tőlünk.

Nyugodtan indulhat az Európa Ligában az, aki akar vagy akit az MLSZ megjelöl, de a munkánkat, amit leteszünk a pályára, azt folyamatosan hétről hétre veszik el.

Mi nem a Real Madrid vagyunk, amely nyolc gólt tud rúgni ebben a helyzetben. Elnézést… Nekünk nem az lebeg a szemünk előtt, hogy bronzérmesek legyünk. A probléma azzal van, hogy nem tudok mit mondani. A játékosaim megcsinálják azt, amit kell. Teljesítenek, gólt szereznek, de nem kapnak szabályos gólt és ennek ellenére elveszítjük a mérkőzést. A legnagyobb probléma, hogy ebben a szituációban nem tudok mit mondani a játékosaimnak. Szétvet a düh hetek óta, mert úgy kell játszanunk, hogy emberhátrányban vagyunk olyan szabálytalanság után, ami most ezen a mérkőzésen sárga lapot ér. Tűrtük, tűrtük, egy komoly terhelésben voltunk, de ezt már nem lehet elviselni.

Az MLSZ eljárást indított Kuttor ellen a kőkemény kifakadása miatt