Távozhat a négyszeres NB I-es bajnoktól a fontos gólokat szerző magyar középpályás

Információink szerint Kulcsár Kornél távozhat Győrből. Több csapat is érdeklődik iránta. Részletek itt!

Vignjevic: “Ennél jobb ajánlatokra számítottam” – eldőlt, hol folytatja az Újpest korábbi sikeredzője

A következő bajnoki idényben is Lettországban dolgozik majd a szerb Nebojsa Vignjevic, aki az újabb bronzéremmel és kupadöntővel már nem érné be csapatánál. A nyilatkozatért kattints ide!

Dárdai nevét meglepő helyen dobták be – egy aranylabdást válthatna a kispadon

Meg nem erősített sajtóhírek szerint Dárdai Pál neve is felmerülhet, mint lehetséges Genoa-edzőé, ha a Serie A-gárda meneszti jelenlegi szakvezetőjét. Bővebben ide kattintva!

A Vidi csatárát NB I-es rivális vinné el a télen

A csakfoci.hu információi szerint a Zalaegerszeg élénken érdeklődik a MOL Fehérvár grúz támadója, Budu Zivzivadze iránt, aki jó eséllyel az NB I-en belül válthat klubot, bár külföldről is érdeklődnek iránta. A részletekért kattints ide!

Itt a bejelentés: Megvan az Újpest új vezetőedzője

Egy szerb tréner ült le a kispadra, aki Bulgáriában érte el pályafutása eddigi legnagyobb sikerét – csütörtökön bejelentették az érkezését. A részletekért és a nyilatkozatért kattints ide!

A NAP TOVÁBBI HÍREI

A Haladásban folytatja a Vidi neveltje, a törökök kölcsönvették az Újpest csatárát – minden, az első- és másodosztályt, illetve légiósainkat érintő átigazolási hírről beszámolunk folyamatosan frissülő átigazolási rovatunkban, amelyet itt találsz meg!