Komolyan erősít az Újpest: Két NB I-es játékos és új csatár is érkezhet

A csakfoci.hu információi szerint több átigazolást is nyélbe üthet a napokban az eddig érkezők nélkül álló Újpest. A lilák a Haladástól két játékost, Kovács Lórántot és Rácz Barnabást szerezhetik meg, de Horvátországból is jöhet erősítés, méghozzá csatárposzton, Theophilus Solomon személyében. A részletek itt!

Hivatalos: Az ETO-ban folytatja a Fradi mellőzött támadója

Az NB II-ben szereplő ETO FC Győr hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtették a Ferencváros támadóját, Lovrencsics Balázst, aki három évre kötelezte el magát az új klubjánál. Bővebben itt!

NB I-es bajnok lehet a DAC ötödik magyar igazolása – sajtóhír

Szlovákiai magyar lapértesülések szerint válogatott kiszemeltje van a dunaszerdahelyi DAC csapatának: a Honvéd nyáron lejáró szerződésű támadó középpályása, Holender Filip költözhet a Csallóközbe. Kattints a részletekért!

Vasas: Három játékosára nem számít Szanyó

A Vasas megtartotta szezon előtti szurkolói ankétját, amelyen Domonyai László klubigazgató, Szanyó Károly vezetőedző, valamint Balajti Ádám csapatkapitány beszélt a csapatot érintő kérdésekről.

A Gazzetta szerint olasz csapat nézte ki magának Szoboszlait, a Juventus leigazolhatja a Haladás fiatal kapusát, az NB III-ból érkezett kapus a Lokiba, a Galatasarayhoz igazolt az Újpest korábbi csatára – minden hazai átigazolási hír egy helyen, folyamatosan frissülő rovatunkban:

A Juventus viheti a 16 éves magyar kapust, a Gazzetta Szoboszlai Serie A-kérőjéről ír – hazai átigazolási hírek