Az NB II-ben 10. helyen álló ETO FC Győr bejelentette, hogy szerződtette a Ferencváros korábbi támadóját, Lovrencsics Balázst, aki három éves szerződést írt alá a Rába-partiaknál.

A 27 éves játékos Gödöllőn nevelkedett, majd a felnőttek között a Kerepes csapatában mutatkozott be 2008-ban. A következő szezonban Vácra igazolt, majd vissza a nevelőegyesületéhez Gödöllőre. Ezután újra a Vác, majd a Maglód és a Gödöllő színeiben játszott. 2013-ban Soroksárra igazolt, ahol NB III-as bajnoki címet, valamint 21 góllal gólkirályi címet is ünnepelhetett. Egy osztállyal feljebb az NB II-ben a 2016-17-es idényben ismét gólkirály lett 23 találattal.

Lovrencsics 2017-ben a Fradihoz igazolt a Soroksártól, ahol bajnoki ezüstérmes lett a zöld-fehérekkel – a tavalyi szezonban 15 tétmeccsen lépett pályára, és egy gólt szerzett. Lovrencsics a jelenleg is futó idényben egyszer sem játszott az augusztus végén kinevezett Szerhij Rebrov vezetőedző irányítása alatt, illetve térdsérülése is hátráltatta a visszatérésében. Legutóbb még október közepén optimistán nyilatkozott a helyzetéről.

Nagyon szimpatikus és imponáló volt, hogy ennyire szeretett volna az ETO megszerezni, ez nagyban megkönnyítette a döntésemet. Az ETO nem NB II-be való klub, ezért a legfontosabb célom a feljutás, ha idén nem is, jövőre mindenképpen. Szeretnék minél több játéklehetőséghez jutni, és gólokkal segíteni a csapatot! – mondta Lovrencsics az eto.hu-nak.