Amint arról már korábban beszámoltunk, a Kisvárda közönségkedvenc kapusa, Felipe néhány héttel ezelőtt bejelentette, hogy visszavonul a labdarúgástól, és pár nappal később azt a sajtóhírt is cáfolta, Brazíliában folytatná pályafutását. Hétfő éjszaka azonban hivatalossá vált, hogy mégsem akasztja szögre a cipőjét, és a szezon végéig a brazil Serie C-ben szereplő Botafogo BP játékosa lesz.

A Felipe-ügy kapcsán megkerestük a Kisvárda sportigazgatóját, Révész Attilát, aki a következőképpen reagált honlapunknak.

Dicséretes, hogy annak idején egy ilyen játékost tudtunk szerződtetni. Az már kevésbé pozitív, hogy a szezonok között is sok problémánk volt vele – kezdte a csakfoci.hu-nak Révész Attila sportigazgató. – Mivel már csak félév volt hátra a szerződéséből, így a korábbi időszakokkal ellentétben nem is akartam erőszakoskodni vele szemben. Megértettem az álláspontját, tiszteletben tartottam, hogy nem akar itt maradni. Megegyeztünk a szerződésbontás feltételeiről, melynek értelmében három hónapot kifizet kompenzációként, ami meg is történt, majd végleg elváltak az útjaink. A vállalása arról szólt, hogy ebben a szezonban nem fog más csapathoz igazolni, azonban ennek ellenére másképp cselekedett. Ez egy aljas dolog, sportszerűtlen cselekedet volt a részéről.

Felipe az NB I egyik legjobbjának számított posztján, ám már a tavaly nyáron is kétségessé vált maradása. Előbb késve érkezett vissza szabadságáról Kisvárdára, sokáig nem is tudták, merre jár pontosan a kapus, a per lehetősége is felmerült, aztán a kapus a közösségi médiában üzengetett Révész Attilával. A felek végül megbékéltek, a hálóőr pedig 12 őszi bajnokin ott volt a Kisvárda kapujában. December elején viszont repülőre ült a brazil, hogy megoperálják a térdét a hazájában – végül már nem is tért vissza Magyarországra, szakított klubjával.

LENKÓ PATRIK

Fordulat: Mégsem vonult vissza, új csapata bejelentette a Kisvárdáról lelépő Felipét