Mint ismeretes, a brazil Felipe késve érkezett vissza nyári szabadságáról Kisvárdára, sokáig nem is tudták, merre jár pontosan a 35 éves brazil hálóőr, aki a (közösségi) médiában némi üzengetésbe is került Révész Attila sportigazgatóval.

Kétségessé is vált a maradása az NB I-es klubnál, ehhez képest komoly fordulatnak tekinthetőek a friss fejlemények. Péntek délután Révész Attila, Felipe és a kapust képviselő Alan Belaciano hatszemközti megbeszélést folytatott a Kisvárdára két és fél hetes késéssel megérkező brazil játékos további sorsáról – írja a kisvardafc.hu.

A kommunikációs problémák miatt alakult ki az a csörte, ami a nyilvánosság előtt történt, és ez semmi esetre sem volt szerencsés – mondta a tárgyalást követően Révész Attila. – Ebben mindkét fél egyetértett, Felipe elnézést is kért a történtekért, azért, hogy a közösségi csatornák hozzászólásaiban ütött meg kritikus hangnemet. Az is kiderült, hogy valóban átesett egy szájsebészeti beavatkozáson, amit orvosi papírokkal és fényképekkel tudtak igazolni. Kapusunk elismerte, hogy ezt a problémát nem jelezte időben, ugyanakkor abban maradtunk, hogy ezt a kérdést lezártnak tekintjük azzal, hogy elismerte az ezért járó büntetést és a csapattársaktól is elnézést fog kérni a késés miatt.

Felipe érdemeit elismerjük, ő maga is tisztában van azzal, hogy jó teljesítményt nyújtott, ennek megfelelően szeretné elérni, hogy számára kedvezőbb feltételekkel fusson tovább a szerződése. Hogy azokat tudjuk-e teljesíteni, az a napokban eldől.

A Felipe ügyeit képviselő Alan Belaciano a következőket mondta a megbeszélés után:

Kommunikációs problémák miatt kerültünk ebbe a helyzetbe, ami miatt a magam és ügyfelem, Felipe nevében is elnézést kérek a kisvárdai klubtól és a szurkolóktól. Révész Attila sportigazgatóval hatszemközti megbeszélést folytattunk, aminek során sikerült tisztázni a felmerült problémákat.

Ügyfelem, Felipe készen áll a munkára, arra, hogy továbbra is a kisvárdai klub rendelkezésére álljon – fogalmazott a játékosügynök.