Berke Balázs sípszava után 11 percet kellett várni az első kapura lövésre, ekkor Vutov lövése a bal kapufa mellé szállt. A folytatásban inkább a mezőnyben folyt a küzdelem, a hazaiak kapura lövésig sem jutottak. A 30. percben a vendégek próbálkoztak: Jurina hibája után Eperjesi ment el a jobb oldalon, a rövid saroknál érkező Jurina az oldalhálót találta el. Két percre rá Berecz lekészítése után Vutov lőtt fölé, ami egyben a játékrész zárómomentuma volt.

Fordulás után a 52. percben Karabeljov lódult meg, Camajnak továbbított, aki befelé cselezgetett, azonban a próbálkozása elkerülte a hosszú sarkot. Nem sokkal később Szappanos védett nagyot Szimovics fejese után.

Egy óra elteltével Cseri beadása után Jurina fejesét védte a hazaiak kapusa, az ismétlésnél már Besirovic löketét Leoni vágta ki a gólvonalról. A hajrában Nesterov eldönthette volna a három pont sorsát, ám egy méterről jócskán fölé vágta a Dombóról kipattant labdát – Pintér Attila nem akart hinni a szemének a kimaradt helyzet láttán.

A visszajátszásokból kiderült, az ukrán hátvéd lesen állt, ám az asszisztens nem emelte a zászlaját, így érvényes lett volna a találat.

Az utolsó percekben mindkét csapat az eredmény megtartására figyelt, így pontosztozkodással zárult a találkozó.

NB I, 17. forduló

Kisvárda-Mezőkövesd 0-0

A meccs minden fontos pillanata percről percre itt!

Kisvárda: Dombó – Melnyik, Ene, Ötvös (Jelena 91.), Leoni – Karabejov, Simovic – Navratil (Sassá 70.), Bumba, Horváth Z. (Csirkovics 80.) – Camaj (Kovácsréti 83.)

Mezőkövesd: Szappanos – Eperjesi, Nesterov, Katanec, Vadnai – Besirovic, Berecz, Cseri (Chrien 70.) – Vutov (Kavtaradze, 50., Nagy D., 84.), Jurina, Martic

Hihetetlen, mekkora ziccer maradt ki az NB I-ben: Egy méterről bombázott az üres kapu fölé a védő – videó