A keddi nap folyamán honlapunk is megírta, hogy a Kisvárda sportigazgatója, Révész Attila elárulta, többek között Adrian Mutu, Huszti Szabolcs és Tímár Krisztián is  jelölt a vezetőedzői posztra. A korábbi 72-szeres román válogatott támadó az Antena Sportnak megerősítette, hogy hamarosan valóban találkozik az NB I-es klub képviselőivel.

– Igen, valóban lesz egy találkozó, de még ennek nem ismert a pontos időpontja, ezért most még azt sem lehet megmondani, hogy megegyezünk-e vagy sem. Egyébként sem számít, ha bármilyen lépés is történt volna ebben az ügyben, mert semmi értelmét nem látom, hogy a bajnoki szünet előtt átvegyem a csapatot, amely a dobogón áll – nyilatkozta Mutu, aki legutóbb a román élvonalbeli Craiova vezetőedzője volt 12 mérkőzés erejéig.

A játékosként többek között a Juventusban, a Chelsea-ben és az Interben is megfordult szakember neve egyébként az elmúlt hetekben felmerült a román válogatott leendő szövetségi kapitányaként is, de Mutu szerint felesleges erről beszélni, mert Mirel Radoinak szerződése van a szövetséggel.

– Én is láttam, hogy rólam beszélnek. Ez rendben van, de mint mondtam, még nem hoztam semmilyen döntést. Mindent elemzek, ami történik. Nem tudom, hogy ezt a kérdést nekem kell-e feltenni, talán ezt inkább mástól kellene megkérdezni. Amíg a román szövetségnek még szerződése van az edzővel, addig nem szép dolog erről beszélni – reagált erre a pletykára Mutu.

Az MLSZ sem büntetett, Pátkai is megszólalt: “Rosszul reagáltam, ezt elismerem, de nem köptem le senkit”