A Kisvárda március utolsó napján bontotta fel két román válogatott légiósa, Gheorghe Grozav és Iasmin Latovlievici nyáron lejáró szerződését, miután kontraktusukat és az előírásokat is megszegve elhagyták a várost és Magyarországot is.

Latovlievici kapcsán már lehetett olvasni, hogy a védő a romániai bajnoki címvédő és listavezető, kolozsvári CFR játékosa lehet, Grozavot azonban nagy csönd övezte az elmúlt hetekben.

A román sajtó azonban most tudni véli, hogy az NB I utóbbi pár évének kétségtelenül egyik legképzettebb légiósa akár a közeljövőben meg is találhatja új csapatát.

A sport.ro információi szerint Gheorghe Grozavot a Bundesligában a kiesés ellen küzdő, a biztos bennmaradástól 8 pontra álló Werder Bremen szerződtetné.

Gicu egy különleges játékos. Ha én lennék az edzője, biztos, hogy leigazolnám – mondta korábbi edzője, Miriuta Vasile a támadóról és a hír kapcsán, hozzátéve, hogy jelenlegi klubjának, az FC Hermannstadtnak nincsenek meg az anyagi lehetőségei ahhoz, hogy Grozav hozzájuk szerződjön.

Bódog kőkemény kritikája: „Grozav Bundesliga-szintű futballista, de a hozzáállása megye hármas”