Kisvárda-DVSC 1-0

Beszámoló ITT!

Révész Attila (Kisvárda): – Minden kívánságunk teljesült. Az első félidő óvatos játékot hozott, nagyon lassan járattuk a labdát, ennek ellenére nagyon sokszor kerültünk a védelmük mögé, a végjáték, a bepassz, az utolsó átadások nem sikerültek. Úgy éreztem, nincs meg a megfelelő tűz a csapatban. A szünetben kis fejmosás, eligazítás után a második félidőre úgy mentek ki a játékosok, ahogy a régi időben láttam. Ez a győzelem nekünk történelmi jelentőségű, úgy érzem, ezzel a 3. helyünk nagy százalékban meglehet, a tavalyi 12 győzelmet is sikerült túlszárnyalni. A második félidő azt a küzdést is megmutatta, ami jellemző volt ránk, biztos vagyok benne, hogy a hátralévő mérkőzésekre is nagy lökést jelent. (M4 Sport alapján)

Joao Carrillo (DVSC): – Gratulálunk a Kisvárdának a három ponthoz. Jó munkát végeztünk, intenzíven játszottunk, kontrolláltuk a mérkőzést. Igaz, volt, amikor a letámadással nem tudtunk mit kezdeni, de az a legfontosabb, hogy végig meccsben voltunk a pontszerzésért. (M4 Sport)

ZTE-Paks 2-3

Beszámoló ITT!

Molnár Balázs (ZTE):Az eredmény alakulását tekintve kicsit furcsa, amit mondok, hogy egy gyenge első félidő után jóval jobb második félidőt produkáltunk. Azzal vert meg minket a Paks, amire készültünk, és amiben erős. (M4 Sport)

Bognár György (Paks): – Ma egyáltalán nem játszottunk jól, sokkal lassabb tempóban futballoztunk, mint ahogyan szoktunk. Az első félidőben lehettek volna lehetőségeink, de nagyon monoton volt a csapat, így a félidőben át kellett szerveznünk a dolgokat. Leegyszerűsítettük a játékunk, ami bejött, hiszen megfordítottuk a mérkőzést. Fizikális fáradtság nem volt, inkább mentális. Persze annyira azért nem szomorkodunk, hogy gyengébb játékkal nyerni tudtunk. Örülünk az újabb sikernek, és gratulálok a fiúknak. (paksifc.hu)

MOL Fehérvár-Puskás Akadémia 2-2

Beszámoló ITT!

Michael Boris (MOL Fehérvár): Nem a döntetlenért küzdöttünk, meg akartuk nyerni a meccset, de túl könnyű gólokat kaptunk. Ettől függetlenül az elmúlt öt fordulóban nem kaptunk ki, a csapat megmutatta ma is a karakterét, ezért gratulálok a fiúknak. Reméljük, hogy a Fradi megnyeri a kupát, nekünk oda kell érni a negyedik helyre, és akkor meglehet a nemzetközi kupaszereplés. (M4 Sport)

Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia):

Óriási csalódás ez így, nem szabad ilyen hibát elkövetni. Az utolsó percben Szolnoki és Nunes kilépett, hogy les legyen, de ilyenkor nem szabad kilépegetni.

Kár az eredményért, mert egyértelműen jobbak voltunk, mi diktáltunk. Az első gól meglepett minket, de a jó arcunkat mutattuk, ahogy Zahedi is ó, remélem, így folytatja. Úgy érzem, jobbak voltunk egy góllal, de hibáztunk az elején és a végén is, az ellenfél ezért megbüntetett minket, ilyen a futball. (M4 Sport)