A múlt szombaton, 13 év után újra a Honvéd mezében lépett pályára hivatalos edzőmeccsen (Marco Rossi idején egy nem hivatalos találkozón játszott már egyébként) a kispesti legenda, Vadócz Krisztián (azóta a Nyitra ellen is pályán volt szerdán), aki a piros-feketékkel készül egy ideje, és a csakfoci.hu információi szerint marad is régi-új klubjánál.

Úgy tudjuk, hogy épp az Európa Liga-nevezés napján ír alá a Honvédhoz, éppen azért, hogy a 42-szeres magyar válogatott középpályás a nemzetközi porondon segíthesse majd csapatát – a macedón Rabotnicki lesz a XIX. kerületiek első ellenfele. Vadócz szerdán esett át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.

A 33 éves futballista 2005-ben távozott Magyarországról és sikeres légióséveket tudhat maga mögött, többek között Franciaországban, Spanyolországban és Hollandiában, de megjárta Ausztráliát, illetve Ázsiát (India, Hong Kong) is.

Frissítés: Este a Honvéd hivatalosan is bejelentette Vadócz leigazolását. Részletek itt!

Az élvonalat is megjárt csatárt vett kölcsön a ZTE, Dzsudzsákot újabb török klubokkal hozták szóba – hazai átigazolási hírek