Honlapunk úgy tudja, hogy tapasztalt szakember érkezik a Fradi utánpótlásához és veszi át a felnőtt futballhoz legközelebb eső korosztály irányítását. Mint arról korábban beszámoltunk, néhány hónapja a távozó Theo Schneider helyét Prukner László vette át a klubnál, ő felel a futballklub utánpótlásáért, de az új évben egy újabb rutinos magyar szakember csatlakozik a zöld-fehérekhez.

Értesüléseink szerint Lucsánszky Tamás veheti át az U19-es együttes irányítását, amelyet az elmúlt hónapokban Lisztes Krisztián irányított (ő házon belül kaphat más pozíciót).

Lucsánszky legutóbb a 2017-18-as szezonban az NB II-es Nyíregyházánál dolgozott, azonban az 52 éves szakembertől négy fordulóval az idény vége előtt megváltak, miután már csak matematikai esélyük volt a feljutásra.

Az 52 éves szakember viszont ezt megelőzően sikeresen dolgozott több helyen is: 2014-ben ő juttatta fel az élvonalba a Nyíregyházát, ahol azonban már nem ő vezette a csapatot. 2016-ban pedig a legeredményesebben dolgozó hazai edzőnek számított: abban az évben a megszerezhető pontok közel 70%-át gyűjtötte be a Soroksár élén, csapatával sokáig feljutó helyen állt többek között a Puskás Akadémia, a Nyíregyháza, a ZTE vagy a Békéscsaba előtt.

Lucsánszky a hatodik helyen veheti át a Ferencváros U19-es csapatát, a zöld-fehérek egy ponttal előzik meg az utolsó előtti helyen telelő Puskás Akadémiát, és öttel az utolsó diósgyőrieket.