Szergej Rebrov (FTC):Fontos három pontot szereztünk egy olyan csapat ellen, amely nagyon kompakt védekezésre képes. Sokkal nehezebb a mostani idény, mint a tavalyi, mert az ellenfelek is másként lépnek ellenünk pályára és mások, nagyobbak az elvárások is, emellett sokat kivesz a játékosból a sokkal több mérkőzés is. Minden meccsre külön készülünk. Vannak szurkolók, akik támadófocit, a labdabirtoklást szeretik jobban, vannak, akik a kontrajátékot, nem tudunk mindenkinek a kedvére tenni. Az biztos, hogy sokkal több helyzetet kialakíthattunk volna. A Ludogorec elleni meccs teljesen más lesz, arra a találkozóra is meg kell találnunk a megfelelő taktikát. Egyes játékosok talán nincsenek még hozzászokva az ilyen intenzitású rendszerhez, amikor két meccset kell játszanunk hetente.

Miriuta László (Kisvárda):Nem is nagyon tudom, mit mondjak…először is gratulálok a csapatomnak, nagyon jól futballoztunk, de hiányzott a gól. Jól védekeztünk, volt néhány szép támadásunk, a ziccerekről nem is beszélve. A Fradinak talán egy nagy helyzete volt, nekünk meg három. Pechünk volt, egy vagy három pontot is hazavihettünk volna. Sajnos a 87. percben jött egy szép lövés, és történt, ami történt, így pont nélkül utazunk haza. De még egyszer: mondtam a játékosoknak a meccs után, hogy nagyon jól futballoztak, de szomorú vagyok és ideges, mert pontot, pontokat szerezhettünk volna.

OTP Bank Liga, 7. forduló:

Ferencváros – Kisvárda 1-0 (Leandro 86.)

A meccs közvetítése percről percre itt!

Beszámoló itt! 

Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics, Blazic, Dvali (Frimpong, 73.), Heister – Haratin, Sigér (Varga R., 46.) – Zubkov, Skvarka (Leandro, 46.), Tokmac – Boli

Kisvárda: Felipe – Melnyik, Kravcsenko, Beriosz, Protic – Hei, Lucas – Grozav, Bumba (Hugo Seco, 63.), Kovácsréti (Sassá, 87.) – Tischler (Gosztonyi, 57.)

Az OTP Bank Liga állása: