I. félidő:

Gyorsan vezetést szerzett az FTC Debrecenben: a 11. percben Varga Roland Isael passzából volt eredményes (0-1).

Varga Roland gólja a DVSC ellen

Varga Roland révén már a 10. percben vezetést szerzett a Fradi a Nagyerdeiben.Online itt tudod nézni a találkozót: http://bit.ly/2NCy99j

Közzétette: M4Sport – 2019. november 10., vasárnap

Kis híján azonnal jött a válasz, hiszen Kusnyír léc alá tartó lövését bravúrral védte a remek formában lévő Dibusz helyén szerepet kapó Gróf, sőt, a hálóőrnek a következő két percben még kétszer játékba kellett avatkoznia, hogy ne szülessen hazai gól.

Később egy Haris-perdítésnél is bravúrral hárított a vendégek kapusa, a másik oldalon pedig Tokmac maradt le centikkel a kapu torkában egy beadásról. A 36. percben aztán jött a második Fradi-gól: megint elaludt a hazai védelem, végül Varga jobbról, az alapvonaltól érkező beívelését Tokmac fejelte közelről a hálóba, két debreceni játékos is lemaradt róla (0-2).

Tokmac gólja a DVSC ellen

Varga Roland a gólja után gólpasszt jegyezhetett, az alapvonal mellől beadott labdáját Tokmac bólintotta a kapuba, így a félidőben 2-0-ra vezet a címvédő Debrecenben.

Közzétette: M4Sport – 2019. november 10., vasárnap

A szünet előtt nem sokkal Zubkov akár a meccset is eldönthette volna, de helyzete kimaradt, így is 0-2 volt az állás a forduláskor.

II. félidő:

A szünet után a DVSC gólja jött gyorsan, méghozzá a volt FTC-játékos, a csereként beállt Kundrák révén, aki Adeniji jobbról érkező beadását fejelte szépen a jobb sarokba  az 50. percben (1-2).

Kundrák Norbert találata a Fradi ellen

Szécsi Márk sérülése után a félidőben becserélt Kundrák Norbert a találkozó 50. percében megszerezte a DVSC szépítő gólját.Sokáig nem örülhettek a Loki-szurkolók, ugyanis tíz perccel később Isael is betalált, újra két gólra növelve a Fradi előnyét.

Közzétette: M4Sport – 2019. november 10., vasárnap

Ekkor úgy tűnt, szoros is lehet még a csata, de a 62. percben jött az újabb vendéggól (közben ráadásul a Loki kapusát is elveszítette, Nagy Sándort sérülés miatt kellett lecserélni). Varga balról érkező beadása mindenkit elkerült, de a hosszún Lovrencsics begyűjtötte, elhúzott Ferenczi mellett, majd centerezését Isael közelről a hálóba fejelte (1-3). Innentől pedig beindult a henger, a DVSC kitámadott, Herczeg András kockáztatott is, hiszen egy védő (Szatmári) helyett csatárt (Garba) küldött a pályára, de gólt már csak a vendégek szereztek.

A 76. percben Lovrencsics ballábas bombája Garbáról vágódott a csereként pályára lépett Bőle elé, aki balról nagyszerűen emelt a kapu jobb oldalába (1-4). A 79. percben, Lovrencsics előretörését követően Tokmac ziccerét még védte Kosicky, de a kipattanót Varga közelről a hálóba terelte (1-5). A 86. percben pedig kialakult a végeredmény: Tokmac 16-ról tekert remekül a bal felsőbe (1-6).

Három Fradi-gól 15 perc alatt

Ferencvárosi tűzijáték a DVSC elleni találkozó utolsó negyedórájában, Bőle is betalált, Varga és Tokmac pedig megduplázta góljainak számát.Ötgólos sikerével a Fradi a valaha volt legnagyobb arányú győzelmét aratta Debrecenben.Részletek: http://bit.ly/33zybUF

Közzétette: M4Sport – 2019. november 10., vasárnap

Az FTC soha nem nyert még ekkora különbséggel Debrecenben, klubtörténeti sikerének köszönhetően pedig fellépett a tabella második helyére, sőt, vesztett pontok tekintetében jobban áll, mint az éllovas MOL Fehérvár FC.

Rebrov a 6-1 után: “Mindig azt mondom, a támadóink nem szereznek elég gólt” – Herczeg szerint ez nem méltó a Lokihoz

OTP Bank Liga, 12. forduló:

DVSC – Ferencváros 1-6 (Kundrák 49., ill, Varga R. 10., 78., Tokmac 36., 86., Isael 60., Bőle 77.)

Közvetítés: A meccs minden fontos mozzanata percről percre itt! 

Az NB I állása: