Mint ismeretes, a Ferencváros két hazai találkozóját, a Juventus (november 4.) és a Barcelona (december 2.) a 30 százalékos kapacitással megnyitó Puskás Arénában játssza majd le, de első itthoni főtáblás találkozóját, a Dinamo Kijev ellenit (október 28.) még a Groupama Arénában rendezik meg – itt is nagyjából harmadházzal.

A Blikk információja szerint az FTC elsősorban hűséges bérleteseinek kedvez majd a jegy-, illetve bérletvásárlás során, csomagban lehet majd ugyanis hozzájutni a mérkőzésekre szóló belépőkhöz. A lap úgy tudja, első körben azok a bérletüket megújító drukkerek vásárolhatnak jegyeket, akik tavasszal, a koronavírus-járvány miatti zaklatott időszakban nem kértek visszatérítést. Ők a három BL-találkozóra állítólag már 30 ezer forintért is bejuthatnak (az úgynevezett 3-as kategóriájú – azaz mindkét stadion esetében a kapu mögötti – szektorokba), de vannak 48 ezer, illetve 72 ezer forintos bérletek is (a VIP-be ezek a szurkolók 450 ezer forintért ülhetnek be).

A további napokon  újabb “hullámokban” lehet majd meccsbérletekhez jutni, az utolsó két napon már akár két találkozóra is. A legdrágább szektorokba a “mezei” szurkolói kártyás drukkerek 120 ezer forintért juthatnak be majd a három találkozón összesen – írja a Blikk egy kiszivárgott, de a klub által nem megerősített táblázatra hivatkozva.

A Ferencváros egyébként Barcelonában kezdi meg a csoportmeccsei sorát, az első mérkőzése október 20-án (kedden), 21 órakor kezdődik majd.

BL: Csak a Fradi játszhat zárt kapuk mögött Barcelonában – lapinformáció