A cseh élvonalbeli Pribram felett aratott háromgólos győzelem után a román első osztályú Craiova volt a Fradi ellenfele a csapat második ausztriai edzőtáborában.

Az első lövés a románokhoz fűződött, de Serban távoli lövése elment a zöld-fehérek kapuja mellett, ezt követően Szignyevics lefejelt labdája után Rui Pedro lőhetett, de blokkolták – derült ki a fradi.hu összefoglalójából. A 10. percben Rui Pedrót rántották le tizenhatoson belül, de a játékvezető nem fújt tizenegyest. Tíz perccel később Briceag szélről érkező labdáját szerezte meg Dibusz Fortes elől.

A 27. percben Constantin szabadrúgására zárt össze jól az Isael-Szerető sorfal, utána Briceag lőtt fölé. Ezután Civic ment fel a baloldalon nagy iramban, pontos beadásába Szignyevics tudott belefejelni, de nem ért kaput. Közvetlenül ezután Isael szabadrúgása a kapufáról pattant ki. Hat perccel a félidő vége előtt Rui Pedro hozta helyzetbe Szignyevicset, de már les volt. A 43. percben Constantin kapáslövésénél kellett nagyot védenie Dibusznak. A félidő utolsó percében aztán megszerezte a vezetést a Fradi: Isael tizenhatoson belülre tartó passzába Botka ért bele, majd Rui Pedro közelről betalált (1-0).

A szünet után négy perccel Rui Pedro lőtt fölé. Az 53. percben a román csapat kapusa rosszul jött ki, a pontatlan rúgása Isaelhez került, aki távolról az üres kapuba lőtt, így megduplázta a Ferencváros előnyét (2-0). Öt perccel később már három góllal vezetett az FTC Szignyevics fejesének köszönhetően (3-0). Ezután Isael távoli próbálkozása kerülte el a kaput, majd Fortes törhetett volna a Fradi kapujára, de Frimpong nagy bravúrral visszaért és szerelt.

A 65. percben Isael távoli lövése kipattant a kapusról, Rui Pedro igyekezett megszerezni a labdát, de másodszorra fogta Popescu. Ezután Civic ívelt át Szignyevicsnek, aki kapásból erőset lőtt, de védett a kapus. A 78. percben Priskin lapos lövése állította be a végeredményt (4-0). Hat perccel a vége előtt ziccerbe kerültek a zöld-fehérek kapuja előtt, de csak a kapufát találta el Baiaram. A 87. percben Priskin ismét a kapuba talált, de a partjelző lest intett.

FTC-Craiova 4-0 (Rui Pedro 45., Isael 53., Szignyevics 58., Priskin 78.)

FTC: Dibusz – Botka (Takács, 80.), Frimpong (Lovrencsics, 69.), Leandro (Dvali, 69.), Civic – Sigér (Wilmots, 60.), Csonka (Haratin, 69.) – Isael (Zubkov, 69.), Rui Pedro (Tokmac, 69.), Szerető (Bőle, 57.) – Szignyevics (Priskin, 69.)