A 7. percben Tregler előreívelése után Gróf jött ki remekül a kapujából, így megakadályozta a helyzetet – áll a fradi.hu összefoglalójában. Három perccel később Heister mentett nagyszerűen, mielőtt a Pribram játékosa egyedül mehetett volna a kapura. A 16. percben Tokmac tette ki a szélre Heisternek, a lapos bepasszolt labda veszélyesen gurult a kapu előtt, több társ előtt is elment, végül Varga elől tisztáztak szögletre.

Túl a félidő felén Divis bal alsóra tartó lövésére ért le Gróf. A 32. percben aztán a védők tisztázni tudtak, de Heister távolról elvállalta a lövést, és be is talált (1-0). Két perccel később Tokmac mehetett el a baloldalon, élesen középre lőtt ahol Skvarka került helyzetbe, de a kapus megszerezte a labdát. Ezt követően Ihnatenko pontos mélységi indítását Zubkov tudta levenni, kapura is lőtt de szögletre mentett a hálóőr. A szöglet után Dvali lőtt fölé. Két perccel a félidő vége előtt Rezek szabadrúgása után Polidar lőtt fölé, majd ezután nem sokkal Kvet a kapufánkat találta el.

A szünetben egyet cserélt a Fradi, Tokmac helyett Priskin érkezett, és az 53. percben már eredményes is tudott lenni Haratin indítása után, ezzel megduplázva csapata előnyét (2-0). Nem sokkal később Lovrencics beadása veszélyes volt, de végül nem érték el az érkezők. Egy percet követően Skvarka lapos passza után Zubkov hozta volna játékba a másik szélen Vargát, de a kapus kijött és megszerezte.

A 60. percben Voltr lövését tolta Gróf a kapufára, majd Lovrencsics hárította el a veszélyt először fejjel, később lábbal. Négy perccel később Zubkov két cselt is megcsinált, erős, lapos lövését csak kiütni tudta Koci, az ismétlés Skvarka révén már nem sikerült, mert lesen volt.

A 78. percben Priskin tartotta meg a labdát majd Sigér küldte előre, Isael nagyszerű ütemben tette ki Szeretőhöz, aki estében megszerezte a zöld-fehérek harmadik gólját (3-0). Két perccel később Szerető készített le Rui Pedrónak, nem sokkal ment fölé a lövés.

FTC – FK Pribram 3-0 (Heister 32., Priskin 53., Szerető 78.)

FTC: Gróf – Lovrencsics (Botka, 67.), Blazic (Frimpong, 67.), Dvali (Leandro, 67.), Heister (Civic, 67.) – Haratin (Csonka, 67.), Ihnatenko (Sigér, 67.) – Varga (Szerető, 67.), Skvarka (Rui Pedro, 67.), Tokmac (Priskin, 46.) – Zubkov (Isael, 67.)