A Ludogerec elleni visszavágó után és a Valletta-meccs előtt a Ferencváros edzőmeccset játszott az NB III-as Kozármisleny ellen. Ahogy múlt héten a Siófok ellen, ezúttal is leginkább azok a játékosok kaptak több játéklehetőséget, akik a Bajnokok Ligája-párharc során nem, vagy kevés időt töltöttek a pályán.

A háromszor harminc percig tartó találkozó első játékrészében dominált a Fradi, de gólt nem tudott szerezni. A második harminc perc elején Szergej Rebrov hármat is cserélt, Csonka András, Silye Erik és Danylo Ihnyatenko szállt be a játékba. A nagy nyomás ezúttal már gólokban is megmutatkozott. Davide Lanzafame két gólt szerzett, először jobbal átemelte a kapust tíz méterről, majd öt perccel később egy szöglet után közelről a hálóba fejelt. Ezután Mikalai Sihnevich és Marten Wilmots állt be a padról, utóbbi mindössze hat perce volt a pályán, amikor a tizenhatos sarkáról gyönyörűen becsavarta a labdát a kapu jobb felső sarkába – írja a fradi.hu.

Az utolsó játékrészre Szécsi Gergő váltotta a kapuban Gróf Dávidot. Előbb Sihnevich csúsztatott a kapuba Bőle beadása után, majd Varga Roland tekert egyet szabadrúgásból, végül ismét Sihnevich talált be, és ezzel be is állította a 6-0-s végeredményt.

Szemmel láthatóan a játékosok jól érezték magukat a pályán, hajtottak, kifutották magukat. Jó meccsünk volt, tetszett, amit a fiúktól láttam. Hogy a mai meccs tapasztalatai alapján fogok-e változtatni a kezdőcsapaton? Azt majd szerdán meglátják – nyilatkozta Rebrov a FradiMédiának.

Felkészülési mérkőzés:

Ferencváros – HR-Rent Kozármisleny 6-0 (Lanzafame 2, Sihnevich 2, Wilmots, Varga)

FTC: Gróf – Botka, Frimpong, Leandro, Civic – Sigér, Spirovski – Szerető, Bőle, Varga – Lanzafame

Cserék: Csonka, Silye, Ihnatenko, Sihnevich, Wilmots, Szécsi