Mint ismert, a Ferencváros Oleksandr Zubkov szabadrúgás-góljával gyűjtötte be a három pontot DVTK otthonában az NB I 16. fordulójának zárómeccsén, így magabiztos előnnyel, elsőként vonulhat az OTP Bank Liga téli pihenőjére.

A találkozó után a Fradi kapusa, Dibusz Dénes értékelte a látottakat.

Szerencsére Zubkov nagyon jól eltalálta a labdát. Az első félidőben jól játszottunk, és ha kicsit pontosabbak vagyunk a végén, akkor szerezhettünk volna több gólt is.

Nekem is volt egy-két védésem, amivel nekem is hozzá kellett tennem a magamét. az egész szezon egy igazi csapat munka volt. Mindenki a maximumot nyújtotta vagy még ennél is többet.

Büszke vagyok mindenkire, és azt gondolom, hogy ez egy nagyon szép őszi szezon, szép év volt. Minden héten úgy készülünk, hogy mindenki szeretne hozzátenni a csapat sikerességéhez. Vannak mérkőzések, amikor sikerül, van, amikor kevésbé, de úgy gondolom, én is hozzá tudtam járulni az őszi eredményekhez – kezdte a 29 éves kapus a FradiMédiának, majd a hajrában elszenvedett fejsérülésére is kitért.

Egyből éreztem, hogy valószínűleg felszakadt a bőr a homlokomon. Az elmúlt években volt néhány ilyen ehhez hasonló sérülésem. Szerencsére nem veszítettem el az eszméletemet.

Végig tudtam játszani a hátralévő perceket “tiszta fejjel”, és örülünk, hogy utána is sikerült lehozni a mérkőzést kapott gól nélkül.

Végül az őszi szezon zárásáról is szót ejtett.

A csütörtöki mérkőzés után már arról beszéltünk, hogy már csak egy versenysorozatban vagyunk érdekeltek, így nagyon fontos volt, hogy megnyerjük a Diósgyőr elleni mérkőzést. Ehhez nagy lépést tudunk tenni akkor, ha a mai meccset (vasárnapi – a szerk.) megnyerjük, mivel a Vidi is nyert, így győzelmi kényszerben voltunk, és szerencsére jól tudott erre reagálni mindenki, és nyertünk.

NB I: Az őszi bajnok Fradi győzött Diósgyőrben, 4 pont az előnye a Vidi előtt – tabella