A Wacker Innsbruck “all-rounder”, azaz több poszton is bevethető középső, illetve bal oldali (de nem egy esetben a jobb szélen is játszó) védője, védekező középpályása, Albert Vallci lehet a téli ausztriai átigazolási időszak egyik legkeresettebb játékosa a spox.com cikke szerint. A lap úgy tudja, hogy 23 éves játékos remekül sikerült ősze bel- és külföldön is élénk érdeklődést keltett és hogy a Rapid Wien elleni bajnokin, december elején a Ferencváros egyik megfigyelője is megnézte a játékost, akinek a leigazolása a magyar listavezetőt is érdekelheti.

Ugyanakkor Vallci több más csapat célkeresztjében is ott szerepel, így a svájci Basel, az olasz másodosztályú Brescia és a két nagy bécsi klub, az Austria és a Rapid is vinné a télen az ősszel két gólpasszig jutó bekket. Az Innsbruck pedig nem szívesen, de nem túl stabil anyagi helyzete miatt pedig minden bizonnyal meg is hallgatja majd az érdeklődőket – teszik hozzá.

A 191 centiméter magas Vallci egyébként az első szezonját tölti az osztrák Bundesliga első osztályában, 16 mérkőzésen kapott eddig szerepet.

Csatár már érkezett a zöldekhez:

Hivatalos: A Fradi külföldről igazolt 15-szörös válogatott, BL-t megjárt, közel kétméteres csatárt