Amit szerdán honlapunkon előrevetítettünk, ma hivatalossá vált: az NB I-ben téli első helyezett Ferencváros hivatalos honlapján bejelentette, hogy leigazolta az ősszel az Európa Ligában a MOL Vidi FC ellenfeleként szerepelt BATE Boriszov 15-szörös fehérorosz válogatott csatárát, Nyikolaj Szignyevicset.

A 26 esztendős, 194 centiméter magas támadó az ősz folyamán három gólt szerzett az Európa Ligában, az előző idényben pedig alapembere volt a fehérorosz bajnoki címet sorozatban ötödször elhódító boriszovi együttesnek.

Szignyevics eddigi pályafutása során a Bajnokok Ligájában eddig kilenc, az Európa Ligában pedig tíz alkalommal lépett pályára. A Vidit mindkét egymás elleni meccsén legyőző BATE színeiben a fehérváriaknak is betalált az ősz folyamán.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a játékosnak december végén lejár a szerződése eddigi klubjával, és nem tudtak megegyezni a folytatásról, elsősorban annak köszönhetően, hogy az eddigi, szeptemberben elhunyt BATE-mecénás utódai csökkenteni szeretnék az egyesület költségvetését.