TABELLA: Az NB I állása itt!

Tőzsér Dániel Marko Scepoviccsal (a középpályást ellökte a csatárt, aki alaposan rájátszott az esetre, az arcához kapva), majd Danko Lazoviccsal is konfliktusba keveredett a pályán, a szombati, 5-2-s fehérvári sikerrel véget ért rangadón, utóbbit úgy kellett lefognia csapattársainak, hogy ne ugorjon neki tettleg is a Loki csapatkapitányának, aki maga is részt vett a szájkaratéban.

Tőzsér így beszélt a Lazoviccsal történt eset kapcsán az M4 Sportnak.

Nem szeretnék róla semmit nyilatkozni. Mindenki ismeri szerintem, az egész magyar futballtársadalom, mindenki tudja, hogy egy nagyon jó kvalitású futballista, meg azt is, hogy mellette hogyan viselkedik a pályán…nagyon nem kell hozzáfűznöm semmit, a felvételek ott vannak, hozta a formáját.

 

A Videoton negyedik gólját eredményező 11-es előtt épp Tőzsért látta szabálytalannak Farkas Ádám játékvezető Juhász Rolanddal szemben a 64. percben.

Nem volt büntető. Rolanddal kontaktban voltunk, mint minden hasonló szögletnél vagy bedobásnál. Ő is mondta, hogy nem volt 11-es, vissza kell nézni nyilván, de még  az alapvonali bíró is mondta, hogy nem volt az. De a játékvezető befújta, így már felesleges erről beszélni, de véleményes volt, maradjunk abban – tette hozzá a korábbi válogatott játékos.

A Vidi triplázó csatára még kispályás az NB I légiós-történetében – itt a TOP 10