A Zalaegerszeg elleni bajnokin hosszú kihagyás után visszatért a DVSC középpályása, Bódi Ádám. A játékos a klubhonlapnak adott nyilatkozatában elmesélte, hogyan töltötte a téli szünetet, illetve az előttünk álló időszakról is beszélt.

– Sajnos elég sokat voltam a csapattól külön az őszi szezonban, így a szünetben nem álltam le az edzésekkel. Otthon próbáltam erősíteni a bokámat, hogy minél előbb a megfelelő állapotomba kerüljek.

A mentális kikapcsolódás is kellett, hisz megviselt ez a hosszú sérülés.

Szerencsére nem sokszor fordult elő ilyen a pályafutásom során, bízom benne, nem is lesz hasonló a jövőben. Az ünnepeket egyébként a családommal töltöttem, úgy érzem, maximálisan sikerült feltöltődnöm – fogalmazott Bódi Ádám, aki bízik benne, hogy sikeres év előtt áll a csapat. – Ugyebár a téli szünetben történt egy edzőváltás, így az első pár nap most az ismerkedésről szól majd. Nyáron történt valami, hisz jól rajtoltunk, ám egy törés bekövetkezett a csapatnál. Magunk elé kell nézni, és szeretnénk kiküszöbölni azokat a hibákat, amelyeket elkövettünk a bajnokság eddigi részében. Arra törekszünk, hogy azon az úton haladjunk tovább, amely az első meccseken jellemzett bennünket.

Továbbra is azt mondom, hogy a rossz forma ellenére a bajnokság felső házához tartozik a DVSC.

A Loki 27-es számú labdarúgója hozzátette, azt viszont a saját bőrükön tapasztalják, hogy néhány vereséggel könnyen a tabella vége felé találhatják magunkat, de ez fordítva is igaz, egy jó sorozattal ott lehetnek az élmezőnyben. A legfőbb céljuk jelenleg az, hogy kilábaljanak a gödörből.