A csakfoci.hu június közepén elsőként számolt be arról, hogy az NB I-be feljutó Debreceni VSC csapatkapitánya és válogatott szélsője, Dzsudzsák Balázs döntést hozott a jövőjével kapcsolatban, miszerint a hajdúságiak játékosa meghosszabbítja nyáron lejáró szerződését.

Értesüléseinket hivatalosan is megerősítette a DVSC, amely a Facebook-oldalán adta hírül: a csapatkapitány egy évre szóló szerződést írt alá a klubbal.

A bejelentéssel lényegében lezárult az a hetek óta tartó találgatássorozat, hiszen az elmúlt időszakban többször felmerült az esetleges távozása a magyar sajtóban. A kérők között szerepelt az előző NB I-es idényben 10. helyen végző Honvéd, amely lapértesülések szerint élénken érdeklődött iránta, valamint arról is lehetett hallani, hogy visszatérhet az Arab Emírségekbe korábbi klubjához, az immár Szergej Rebrov irányított al-Ainhoz.

Tőzsér Dániel sportigazgató a DVSC múlt pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, közel állnak ahhoz, hogy Balázsnak aláírt szerződése legyen a klubbal, már csak a végső simítások voltak hátra a papírmunkában.

Dzsudzsák tavaly szeptemberben tért vissza a nevelőegyesületéhez, a mögöttünk hagyott kiírásban pedig 26 mérkőzésen 5 gólt szerzett és 14 gólpasszt jegyzett az NB II-ben.

Megerősítve: Leváltották posztjáról Debrecenben a legendás Herczeg Andrást – megvan, hol folytatja