Sajtótájékoztatót tartott péntek délután a DVSC, amely sportigazgatója, Tőzsér Dániel elmondta, hogy a klub

megegyezett a szerződéshosszabbításról Bódi Ádámmal,

a válogatottban is megfordult, saját nevelésű, 30 éves játékos újabb 3 esztendőre kötelezte el magát a Lokihoz. Az elmúlt idényben 11 találatot szerző és 10 gólpasszt abszolváló Bódi Ádám a dvsc.hu-nak kifejtette, hogy noha több ajánlata is volt, boldog, hogy újra az NB I-ben segítheti legjobb tudásával a Lokit.

Szintén a DVSC játékosa marad a 28 éves Ugrai Roland, aki tavasszal érkezett Debrecenbe, és rögtön góllal és gólpasszal rukkolt elő. A korábban a válogatottban is gólt szerzett, technikás futballista 1+2 évre szerződött a Lokihoz.

A 23 éves védő, Marko Nikolic után megvan a Loki második új nyári szerzeménye is,

a Honvéd akadémiáján nevelkedett Soltész Dominik személyében.

A 20 éves támadó középpályás nagy tehetségnek számít, az elmúlt szezont kölcsönben az Ajka együttesében töltötte, és 24 mérkőzésen 7 gólt és 4 gólpasszt számlálhat. A fiatal futballista kontraktusa 1+3 évre szól. Soltész Dominik a szerződés aláírásakor elmondta, hogy nagyon örül a debreceni lehetőségnek, minden erejével azon lesz, hogy bizonyítson a cívisvárosi szurkolóknak.

Tőzsér Dániel a sajtótájékoztatón azt is bejelentette, hogy a DVSC közel áll szerződéshosszabbításhoz a magyar válogatottsági társrekorder, csapatkapitány Dzsudzsák Balázzsal is – azaz minden bizonnyal hamarosan hivatalossá is válhat a csakfoci.hu korábban elsőként közölt információja.

NB II: A Diósgyőr eladta magyar válogatott alapemberét a Vasasnak