Dzsudzsák Balázs a mögöttünk hagyott idényben tevékeny részt vállalt abban, hogy a másodosztályban bajnok DVSC feljutott az élvonalba.

A magyar válogatott szélsőt június 30-ig köti megállapodás a klubhoz, az elmúlt időszakban pedig többször felmerült az esetleges távozása a magyar sajtóban. A kérők között szerepelt az előző NB I-es idényben 10. helyen végző Honvéd, amely lapértesülések szerint élénken érdeklődött iránta, valamint arról is lehetett hallani, hogy visszatérhet az Arab Emírségekbe korábbi klubjához, az immár Szergej Rebrov irányított al-Ainhoz.

A csakfoci.hu információi szerint Dzsudzsák meghozta a döntést a jövőjéről. Úgy tudjuk, a 108-szoros magyar válogatott játékos napokon belül meghosszabbíthatja a nyáron lejáró szerződését a Lokinál,  így a következő idényben már az NB I-ben segítheti csapatát a céljai elérésében.

Dzsudzsák tavaly szeptemberben tért vissza a nevelőegyesületéhez, a mögöttünk hagyott kiírásban pedig 26 mérkőzésen 5 gólt szerzett és 14 gólpasszt jegyzett az NB II-ben.

Megerősítve: Leváltották posztjáról Debrecenben a legendás Herczeg Andrást – megvan, hol folytatja