Sabah FK – MTK Budapest

Az azeri bajnokság negyedik helyén álló együttes ellen jó kezdés után a magyar csapat került előnybe, a félidő közepén Vass Patrik szerzett vezetést. Pár perces rövidzárlat után viszont fordított az ellenfél: Abdullayev a 25., Deviç a 30. percben volt eredményes. A folytatásra kiegyenlített játék volt a jellemző, úgy tűnt, 2-1-el zárul az összecsapás, ám a lefújás előtt İmamverdiyev is betalált – derül ki az mtkbudapest.hu tudósításából.

Sabah FK (azeri) – MTK Budapest 3-1 (Vass P.)

MTK: Kicsak – Babinszky, Vass Á., Szelin, Nagy B. – Katona – Vass P., Vogyicska, Bognár, Mihajlovics – Torghelle.

Debrecen – Budaörs

A dvsc.hu beszámolója szerint nagy mezőnyfölényben futballozott az élvonalbeli csapat, amely beszorította az ellenfelét, ám nagy helyzetet nem sikerült kidolgoznia. Húsz perc után kiegyenlítettebb lett a játék, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. Nagy Sándornak egyszer kellett védenie, a 35. percben egy szöglet utáni lövést hárított.

A 44. percben aztán egy szerencsés góllal vezetést szereztek a vendégek: a budaörsi csatár passza megpattant Csősz Richárd lábán, és felpördülve Nagy Sándor fölött a hosszú sarokba hullott. Az 53. percben egyenlített a DVSC: Bódi Ádám jobb oldalról végzett el szabadrúgást, a kapu előtti kavarodásban Takács csúsztatott, majd Szatmári a léc alá belsőzött. A 77. percben visszaszerezte a vezetést a Budaörs: Sajbán Máté tört előre, beverekedte magát a 16-oson belülre, majd a rövid sarokba lőtt. Tíz perccel később Bódi Ádám egyenlíthetett volna, de fölé bombázott, így 2-1-re a Budaörs nyert.

DVSC – Budaörs 1-2 (Szatmári 53., ill. Csősz 44.-öngól, Sajbán Máté 77.

DVSC: Nagy S. (Kovács P. 80.) – Bényei, Szatmári, Mészáros (Ujvárosi 68.), Barna – Damásdi, Haris, Csősz (Nikitscher 68.), Bódi – Takács, Zsóri (Szabó Á. 68.)
Budaörs: Borsos (Demjén 46.) – Menyhárt, Kékesi, Tányéros, Medgyes (Ódé 58.) – Marquez (Deli 52.), Stieber, Sajbán Miklós, Fényes – Fejős (Fodor 46.), Sajbán Máté

Mezőkövesd Zsóry FC – Szpartak Moszkva II.

A mezokovesdzsoryfc.hu összefoglalója szerint a mérkőzés képe alapján teljesen megérdemelt győzelmet aratott a borsodi csapat, a több utánpótlás-válogatott játékost is felsorakoztató orosz csapat ellen. Az NB I-es csapatban betalált az ősszel a bajnokságban parádézó Molnár Gábor is, az új szerzemény, Dragóner Filip pedig duplázni tudott, rajtuk kívül Katanec és Drazic is eredményes volt.

Mezőkövesd Zsóry FC – Szpartak Moszkva II. (orosz)  5-1 (Molnár, Dragóner 2, Katanec, Drazic)

Mezőkövesd: Szappanos (Szentpéteri)  Silye (Vajda), Katanec, Pillár (Hudák), Farkas (Vadnai) Meskhi (Szeles), Bertus, Cseri (Drazic), Molnár, Pekár (Szakály)  Dragóner.

SKF Sered – Vasas

Jóval aktívabban kezdte a Vasas a mérkőzést, Birtalan előtt két helyzet is adódott, ám a szlovák csapat kapusa, Samuel mindkétszer hárítani tudott derül ki  a vasasfc.hu tudósításából.

A 26. percben egy szép passzkombinációt követően Szatmári lőtt rá a kapura a tizenhatos előtt, ám Samuel ismét védett. A szünet előtt még mindkét oldalon akadt egy-egy lehetőség, a 37. percben Birtalan-Balajti-Király volt a labda útvonala, utóbbi betört a tizenhatoson belülre a jobb szélről, lövése kicsivel ment el a jobb kapufa mellett, míg a szeredi támadásnál Gataric lövése szállt el a jobb kapufa mellett.

A 64. percben sikerült bevennie a Vasasnak a szerediek kapuját, Király passzolt a hálóba hat méterről, ám a válasz gyorsan érkezett, négy perccel később egy szabadrúgást követően T. Ba ért bele utoljára a labdába, ami becsorgott a jobb alsó sarokba.

SKF Sered (szlovák) – Vasas 1-1 (T. Ba 68., ill. Király 64.)

Vasas: Bősz – Szivacski, Kelemen, Talabér, Hajdú – Borbély, Kovács M., Szatmári – Birtalan, Balajti, Király.

Csereként pályára lépett: Lakatos, Hrepka, Rétyi, Tóth K., Bévárdi, Kapornai, Varga D.

Arszenál Tula Paks

Arszenál Tula (orosz) – Paks 0-0

Paks: Rácz  Kulcsár, Fejes, Gévay, Szabó  Zsidai, Kecskés  Nagy R., Haraszti, Hahn – Bartha .