Mint arról beszámoltunk, megerősítést nyert a csakfoci.hu korábban, elsőként közölt információja: Dzsudzsák Balázs szerződést hosszabbított a DVSC-vel. A keddi bejelentést követően a Loki csapatkapitánya hosszabban nyilatkozott.

Nagyon-nagyon jó érzések vannak bennem, kár, hogy így most nem látszik, de abszolút érzelemből csinálom ezt az egészet, és hidegrázós ez a pillanat, hogy úgy beszélhetek most, és úgy jelenthetjük be ezt, olyan körülmények között, hogy teljes nyugalom van a csapat körül. Mindenki tudja, hogy megnyertük az NB II-es bajnokságot és bajnokként tudok hosszabbítani.

Úgyhogy, ha lehetne ezt röviden mondani, akkor jöttünk, jöttem, láttam és megnyertük az NB II-t, a legfontosabb célkitűzést, úgyhogy teljesen más célokkal, teljesen más erővel és minden mással vágok bele ebbe az új szezonba.

Közel tizenhárom év elteltével jöttem haza tavaly ilyenkor. Nem az első osztályba, úgyhogy nagyon-nagyon izgatottan várom, és tényleg izgulok, hogy milyen a magyar bajnokság. És nagyon remélem, hogy sikert sikerre tudunk halmozni – nem lehet más a cél. Mindig is maximalista és nyerő típusú ember voltam, úgyhogy szeretném ebből a szezonból is a lehető legtöbbet kihozni. Nagyon örülök, hogy ezt ilyen körülmények között, NB II-es bajnokként jelentettük be a hosszabbításomat. Nagyon remélem, hogy nagyon sok embernek tudunk örömet okozni, valamint a szurkolók is nagyon-nagyon sokat tudnak nekünk segíteni. Úgyhogy ilyen célkitűzésekkel és ilyen elvárásokkal rajtolok. Ez egy év elteltével teljesen más. Most lehet, hogy ez hülyén fog hangzani, de megvan a megítélése annak, hogy én tényleg Debrecenben vagyok, hogy mik az elvárásaim, és hogy mit tudok ennek a csapatnak, szurkolóknak, a gyerekeknek adni. Valamint hogy mit tudok magán a pályán nyújtani, úgyhogy most is azt tudom garantálni, hogy a tőlem telhetőt megteszem az utolsó pillanatokig és hogy tudásomhoz mérten fogom a csapatot szolgálni és tényleg minél sikeresebb akarok lenni – mondta Dzsudzsák, aki a szurkolók szerepére is kitért nyilatkozatában.

Biztos, hogy lesznek nehéz pillanataink, de én azt mondom, hogy az az erő, amit akár a debreceni közönség, valamint az egész magyar közönség tud adni egy csapatnak, az átsegít majd minket  ezeken. Látjuk, hogy a válogatott is szárnyal így, és egy világbajnok ellen is tudott teljesíteni, úgyhogy tényleg ezek nem üres szavak. Már a 2016-os Eb-n is alá tudtam ezt támasztani. Ezt a debreceniekre is el tudom mondani, amikor elmentem innen, akkor egy olyan szurkolói erő és egy olyan szurkolói szeretet volt a csapat mögött, ami több éven keresztül bajnokot csinált a csapatból. Úgyhogy nagyon remélem, hogy még megadatik nekem a pályafutásom során, hogy ebben a stadionban, közel telt ház előtt bármilyen trófeát vagy kupát felemelhessektette hozzá a 108-szoros válogatott szélső.

Eb 2020: A Fradi felhívása, nemzeti színekbe öltözik a Groupama Aréna – az összes hír az Európa-bajnokságról itt!