I. félidő:

Valósággal állva hagyta ellenfelét a DVSC az első negyedórában. Adeniji a 3. percben ballal, 19 méterről még a jobb oldali kapufát találta telibe, de Szécsi Márk nagyjából hat perc alatt az egész meccset lerendezte.

A támadó előbb a 8. percben egy szép akció végén, Varga átadásást követően tört be a 16-oson belülre, majd külsővel a jobb sarokba pörgetett (1-0).

A DVSC vezető gólja a DVTK ellen

Kondás Elemérnek 8 percet sem kellett várnia, hogy elégedetten tapsolhasson az oldalvonalnál, az életéért küzdő DVSC gyorsan vezetést szerzett a DVTK ellen.

Közzétette: M4Sport – 2020. június 21., vasárnap

A 14. minutumban aztán egy remek egyéni akció végén bombázott 16-ról a léc alá, eközben Brkovic nem támadta meg, csak hátrált – nagy hiba volt (2-0).

A DVSC második gólja a DVTK ellen

A DVSC (Debreceni Vasutas Sport Club) ezúttal úgy kezdte a meccset, ahogy egy a kiesés elkerüléséért küzdő csapatnak kell: a 14. percben már két góllal vezetett a Diósgyőr elleni rangadón, ráadásul Szécsi Márk második találata nemcsak fontos, szép is volt.Élőben a forduló zárómeccse: https://bit.ly/2CmBBBy.

Közzétette: M4Sport – 2020. június 21., vasárnap

A gólok után megszólalt az “Ébresztő!” a vendégtáborból, ami meg is tette kicsit a hatását. A 32. percben Kosicky remek robinzonáddal tolta ki a léc alól Kiss Tamás tekerését, majd a 35. percben Adenijinek kellett mentenie egy ravasz diósgyőri szögletnél a kapu előtt.

A 44. percben Varga Kevin a kaputól balra egyedül nézhetett fel, be is passzolta középre a labdát, de az érkező Memolla az utolsó pillanatban szögletre mentett Adeniji elől. De így is jött a harmadik Loki-gól: a 45. percben Tőzsér bal oldali beadása után Szatmári fejelt az ötösről a léc alá (3-0).

Szatmári gólja a DVTK ellen

A Debrecen egy félidő alatt eldöntötte a DVTK elleni meccset?Ez csak egyféleképpen derülhet ki: nézzétek a második félidőt is élőben az M4 Sporton!

Közzétette: M4Sport – 2020. június 21., vasárnap

II. félidő:

A szünetben kettőt cserélő DVTK próbálta megnyomni a játékrész elejét, Tabakovic blokkolt lövésében és pláne Shestakov, a kapufán csattanó szabadrúgásában benne volt a szépítés.

Eközben Kiss Tamás a debreceni idegekkel is játszott picit. Szatmárit sárga lapot érően fel is húzta a fiatal támadó, majd Kosicky is elkapta a grabancát, de ekkor a fiatal diósgyőri kapta a lapot.

Videó: A Diósgyőr játékosát torkon ragadta a Loki kapusa – kétszer is felhúzta az ellenfelet

A 70. percben Polgár és Trujic akaszkodott össze a 16-os vonalánál, végül a Loki-csatár elbukott, Bognár pedig a 11-es pontra mutatott. Tőzsér biztos lábbal bombázta a kapu közepébe a büntetőt (4-0).

Tőzsér Dániel büntetője a DVTK ellen

A csapatkapitány, Tőzsér Dániel tizenegyesből növelte négygólosra a DVSC előnyét.

Közzétette: M4Sport – 2020. június 21., vasárnap

Nem sokkal később majdnem megszületett a diósgyőri becsületgól is, de Hasani lövését a gólvonalról kirúgta Szatmári.

A hajrában Ivanovski fordulásból leadott és védett lövése, majd kései kapufája, valamint Kusnyír a léc fölött elzúgó fejese okozott még izgalmat, gól azonban már nem született. A DVSC 4-0-s sikerével belekapaszkodott szinte az utolsó esélyébe és két pontra megközelítette a már bentmaradó helyen álló Paksot, illetve Újpestet.

OTP Bank Liga, 31. forduló:

DVSC – Diósgyőr 4-0 (Szécsi M., 8., 14., Szatmári 45., Tőzsér 71. – 11-esből)

A meccs minden fontos mozzanata itt!

Korábban:

Kaposvár – Kisvárda 1-2