Korábban már beszámoltunk arról, hogy Florent Hasani a Debrecennek lőtt álomgóljával véget vetett a Diósgyőr nyolcmeccses nyeretlen szériájának, és a a DVTK megnyerte a keleti rangadót az NB I 14. fordulójának nyitómérkőzésén.

Hiába szenvedtünk egymás után hatszor vereséget, minden meccsnek úgy vágtunk neki, hogy most győzni fogunk. Keményen dolgoztunk a hétköznapokon, hittünk a sikerben. A DVSC ellen is jól küzdöttünk, ezúttal a szerencse sem pártolt el mellőlünk, megérdemeltük a győzelmet – kezdte Florent Hasani a dvtk.eu-nak, aki a téli átigazolási időszakban igazolt a KF Trepça’89 Mitrovice csapatából Diósgyőrbe. A 21 éves középpályás azóta 25 tétmeccsen lépett pályára, és két gólt rúgott.

Hasani célja, egyszer szeretné magára ölteni a koszovói felnőtt válogatott mezét, amit korábban már az U21-es csapatban megtett: az utolsó fordulóig versenyben voltak a továbbjutásért az Eb-selejtezőn, de végül az 5. helyen végeztek. Hasani 10 mérkőzésen, három találatig jutott.

Sajnos nem tudtuk kvalifikálni magunkat az U21-es Európa-bajnokságra, de összességében jól szerepeltünk egy erős csoportban, ahol Németország, Norvégia, Írország, Izrael, Azerbajdzsán volt az ellenfél. A magam teljesítményével is elégedett lehetek három góllal járultam hozzá a csapat teljesítményéhez. Kiöregedtem ebből a korosztályból, mostantól azért dolgozok, hogy kiérdemeljem a meghívót a koszovói nemzeti csapatba is – tette hozzá.