A csakfoci.hu múlt héten kedden elsőként jelzett, hogy a mai napig bezárólag a DVTK regionális utánpótlás szakmai igazgatójaként tevékenykedő Benczés Miklós feladatköre kiszélesedhet és az időközben menesztett Tajti József eddigi feladataiból több minden is hozzá kerülhet, így részben ő látja el a jövőben a sportigazgatói szerepkört.

Honlapunk értesüléseit szerda délután a Diósgyőr hivatalos oldala is megerősítette, így Benczés Miklós veszi át Tajti József megüresedett helyét, ő lesz a DVTK sportigazgatója.

Benczés Miklóst minden DVTK-szurkoló jól ismerheti, hiszen hét éven keresztül dolgozott a diósgyőri utánpótlásban, majd egy fél évtizeden keresztül az egymást váltó vezetőedzők stábjában, mígnem 2010-ben az ő vezetésével jutott vissza az élvonalba a DVTK.

Később úgyszintén vezetőedzőként irányította a felcsúti és a mezőkövesdi csapatot, összesen 103 alkalommal ült a kispadon az élvonalban. A legújabb feladat sem ismeretlen számára, hiszen 2016-2017-ben már betöltötte ezt a posztot Diósgyőrben – írja a dvtk.eu.

DVTK: Feczkó nagytakarítást végzett – fél csapatnyi játékost tett ki a keretből