Fradi: “Hoztunk azért egy-két rosszfiút is” – Kubatov és Orosz az igazolásokról

Az FTC elnöke és vezérigazgatója, azaz Kubatov Gábor és Orosz Pál adott hosszabb helyzetértékelést a közelgő idényről, a nyári erősítésekről és Zubkov megtartásáról is. Bővebben itt – kattints!

Újabb NB I-es csapat vinné a Puskás szélsőjét

Továbbra is kérdéses, hol folytatja pályafutását a Puskás Akadémia utánpótlás-válogatott szélsője, Kiss Tamás, aki az előző idényben 26 NB I-es bajnokin két gólpasszig jutott a Diósgyőr kölcsönjátékosaként, a szezont követően pedig a miskolci klub képviselői hangsúlyozták, hogy szívesen megtartanák végleg a 19 éves labdarúgót A csakfoci.hu információi szerint nagy esély van arra, hogy a korábban a Haladásnál is megfordult szélvészgyors szélső a Mezőkövesd Zsóry FC-ben folytatja karrierjét. Részletek itt!

70 milliós fizetésen bukhatott el Novothny szerződtetése – sajtóhír

Honlapunk úgy tudja, az azerbajdzsáni első vonalban szereplő Neftchi Baku szerződtette volna Novothny Somát, azonban azeri sajtóhírek szerint a klub elállt a csatár szerződtetésétől a magas fizetési igényei miatt. A részletekről ide kattintva olvashatsz!

ZTE: A Puskás Akadémiából és külföldről is erősítettek

Több poszton bevethető középpályással, a felcsúti Artem Favorovval és egy szlovén középhátvéddel, Ziga Zivkóval is erősített a ZTE NB I-es csapata. Kattints a részletekért ide!

MTK: Hosszabbítást ért a 75,9%-os mérleg – közel 50%-os játékperc a fiataloknak

Az MTK Budapest életbe léptette az opciós jogát és szerződést hosszabbított vezetőedzőjével, a német Michael Borisszal. Itt a hivatalos bejelentés és a részletek!

Minden első- és másodosztályt érintő átigazolási hírről beszámolunk folyamatosan frissülő átigazolási rovatunkban, amelyet itt találsz meg!