Márton Gábor (MOL Fehérvár FC):Borzasztóan, nem játszottunk jól, ezt a vak is látja. A helyzetkialakítást meg a játékot tekintve az utolsó két bajnokin játszottunk gyengébben. Ma viszont kimondottan gyengén játszottunk. Tény, ez is egy kiváló dolog, hogy a csapat kiküzdötte a győzelmet. Nem lehet mindig csak focizgatni meg helyzeteket kialakítani és berugdosni azokat, vagy még be se rugdosni. Úgyhogy ezért talán nagy értéke van a mostani győzelemnek, csak nehéz megélni. Utólag lehet, hogy előbb kellett volna becserélni Zivzivadzét. Az a baj, hogy sok olyan játékos volt, aki a mérkőzés előtt a válogatottak gyakorlatilag nem edzettek velünk az elmúlt héten. Eléggé hasra játszottunk, nagyon enervált volt a csapat. Lehetett volna előbb cserélni, lehetett volna esetleg többet is. Örülünk neki, hogy most a cserék ennyit hozzá tudtak tenni. Ez fontos, ugyanúgy a csapathoz tartoznak. Sajnos még mindig nem sikerült gól nélkül megúsznunk, ez rettentően zavar. Mindegy, örüljünk a győzelemnek. (M4 Sport)

Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia):Nyolcvan percig domináltunk, uraltuk a mérkőzést, a végén a tapasztalat döntött. Nem jól cseréltem, mivel a Vizler Laci végképp nem vette fel a tempót. Sajnos már nem volt kit becserélni, csak a faitalok maradtak. Abszolút nem ment bele a játékba, és két hibával elveszítettük az előnyünket. Úgy éreztem, ezt a meccset simán meg tudjuk nyerni. Erőben, gyorsaságban jobbak voltunk. A Vidi nem tudott helyzetet kialakítani. Csak hát sajnos a mérkőzést nem nyolcvan, hanem kilencven percig játsszák. A végén egy rossz cserével – amit magamra veszek – rosszul döntöttem. Nemhogy megerősítettem a csapatot, de legyengítettem. A mutatott játékkal meg vagyok elégedve. Gyorsaságban nem adtunk esélyt a Vidinek, ezt mondjuk meg őszintén. Köszönöm a csapatomnak a küzdést és a küzdőszellemet! Domináltunk, ebből lehet a továbbiakban dolgozni. Ha ezt a gyorsaságra alapuló egy az egy elleni párharcokat továbbépítjük, akkor magyarországi szinten nyugodtan játszhatunk akárkivel. A Komáromi Gyuszinak volt három olyan ziccere, amit ha berúg, akkor megnyerjük a mérkőzést. Legyünk reálisak, a végén a tapasztalat döntött. (M4 Sport)

NB I: Hat perc rövidzárlat okozta a Puskás vesztét a Vidi ellen – videó

Feczkó Tamás (DVTK):Mindenekelőtt Hegedűs Jani nevében is köszönöm a szurkolótábornak, hogy ebben a nehéz helyzetben mellé álltak, a csapat és a tábor is mindent megtett, hogy enyhítse a fájdalmát. Nem jól kezdtük a mérkőzést, de a mentális erőnket mutatja, hogy kétgólos hátrányból is visszajöttünk a meccsbe. Ezúttal nem jött jól a szünet, mert a gólokon kívül több veszélyes gólhelyzetet is kialakítottunk. A második játékrészben úgy játszottunk, ahogy kell, végig nyomás alá helyeztük a Honvédot, az ellenfél térfelén szereztünk labdát, és gólhelyzeteket teremtettünk. A vendégek rendkívül érdekes körülmények között született harmadik gólja döntően befolyásolta a mérkőzés kimenetelét. Teljesen mindegy, én mit láttam a kispadról, ország-világ szemtanúja lehetett, mi történt, erről többet nem is szeretnék mondani. Később létszámhátrányban is az ellenfél térfelén játszottunk, mi domináltunk, és kilenc mezőnyjátékossal is letámadtunk. Ez a csapat többre hivatott, amit a folytatásban be is fogunk bizonyítani. (dvtk.eu)

Bódog Tamás (Honvéd):Az elmúlt két hétben nem mosolygósan közlekedtünk, ezért a mai napon számunkra a három pont begyűjtése jelentette az elsődleges feladatot. Nem volt egyszerű, le a kalappal mindkét csapat előtt! Az első félórában uraltuk a mérkőzést, a DVTK nem talált fogást rajtunk, csak hosszú labdákkal próbálkozott. Nem mentünk rájuk, nem a korábbi magasságban húztuk meg a presszingzónát, és azokat a hibákat sem követtük el, amit az előző hetekben. A félidő második részében fölénk kerekedett a Diósgyőr, mert ők is tudnak focizni, nem is akárhogyan. Mindkét gólt abból kaptuk, hogy a felívelt labda után a lepattanót nem tudtuk levédekezni, pedig erre készültünk. Hiába egyenlített a DVTK, tudtunk újítani, és ültek azok a kontráink, amit gyakoroltunk. Az viszont bosszantó, ha bemegy a büntető, akkor még marad két perc…, de hál’Istennek a kapusunk megfogta. (dvtk.eu)

NB I: A nyári szerzemény első gólja három pontot ért a Kövesdnek az újonc ellen – videó

Kuttor Attila (Mezőkövesd):Amit elképzeltünk a találkozón, az szerencsére működött, de ettől függetlenül, ha nem váltottuk volna gólra az egyik helyzetünket, akkor nem sikerült volna megnyernünk a mérkőzést. Már az első félidőben is megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre, akkor azonban még kimaradtak a helyzetek, viszont fordulás után sikerült gólra váltani az egyik lehetőségünket, aminek nagyon örülök. (mezokovesdzsory.hu)

Csizmadia Csaba (Budafok):Először is gratulálok a Mezőkövesdnek a győzelemhez. Azt gondolom, hogy ezen a mérkőzésen nem a jobbik csapat nyert. Nagyon jól játszott a csapatom, viszont nem szabad ilyen hibákat elkövetni, amiből a gólt is kaptuk, mert ezeket kihasználják az ellenfeleink, a másik dolog pedig az, hogy a helyzeteinket be kell lőni. (mezokovesdzsory.hu)

NB I: A nyári szerzemény első gólja három pontot ért a Kövesdnek az újonc ellen – videó