Távozhat Gróf a Fraditól: Az NB I-en belül válthat klubot

Kölcsönben, de távozhat a Ferencváros együttesétől Gróf Dávid, aki Bogdán Ádám lehetséges érkezése miatt kerülhet másik csapathoz ideiglenesen. Több hazai klubnál is felmerült a szerződtetése. Részletek ide kattintva.

Ilyen is ritkán történik: Külföldön is közvetítik az NB I-es és kupameccseket

Rendhagyó módon három ukrán csatornán is képernyőre kerülnek a hazai labdarúgó-mérkőzések, köszönhetően annak is, hogy keleti szomszédunk több képviselője is érdekelt lesz a találkozókon, és annak is, hogy Ukrajnában még nem indult el újra a fociélet. Bővebben itt.

Újpest: Az Alkotmánybíróság dönthet a címerről

A legmagasabb bírósági fórumokhoz fordult az Újpesti Torna Egylet (UTE) a futballklub arculati elemeinek – jellemző színeinek, címerének – megváltoztatása miatt – írja a Magyar Nemzet csütörtöki számában. A részletekért kattints ide!

A Lokinál még a kieséstől is tartanak, de legyőznék a Fradit: “Minden meccsen borulhat a papírforma”

Meglepetést okozna szombaton, a címvédő és listavezető Ferencváros otthonában a DVSC védője, Kinyik Ákos. A nyilatkozatát itt olvashatod.

Legközelebb ősszel játszhat újra a Honvéd egyik legnagyobb tehetsége

Sikeres műtéti beavatkozáson esett át Banó-Szabó Bence, a Budapest Honvéd 20 éves középpályása, akinek még márciusban szakadt el a keresztszalagja. Bővebben itt!

Szerződést bontott klubja a magyar válogatott védővel – hazai átigazolási hírek

A folyamatosan frissülő hazai átigazolási híreket gyűjtő rovatunkat a leggyorsabban ide kattintva olvashatod.