Ahogy arról a csakfoci.hu elsőként beszámolt, a hazatérőben lévő magyar válogatott kapus, Bogdán Ádám szerződtetése merült fel a Ferencvárosnál. Mint írtuk, információink szerint a felek már túl vannak az első egyeztetéseken is, így megnőtt az esélye annak, hogy létrejöjjön a megállapodás.

Bogdán lehetséges érkezése természetesen az FTC jelenlegi második számú hálóőre, Gróf Dávid sorsára is erősen hatással lehet. Úgy értesültünk, hogy az egy éve a Budapest Honvédtól igazolt 31 éves kapus kölcsönben távozhat a nyáron a zöld-fehérektől.

Mivel több hazai klubnál is felmerült új kapus szerződtetése, így Gróf neve több helyen is szóba kerülhet. Értesüléseink szerint az egyik ilyen klub a Mezőkövesd, amely Európa Liga-indulás esetén tovább erősítene. Úgy tudjuk, puhatolózó egyeztetések folytak korábban a kapusról, de az ügyben még nincs konkrét előrelépés, ráadásul a kövesdiek nemrég bejelentették, hogy Danyl Ryabenko meggyőzte a szakmai stábot tehetségéről, így a fiatal ukrán hálóőrrel hosszú távú, hároméves szerződést köt a klub.

Információink szerint ugyancsak felmerülhet volt csapatánál, a Honvédnál is a rutinos kapus visszatérése.

A kispestiekkel korábban bajnoki címet nyert Gróf összesen nyolc tétmeccsen, öt bajnokin és három kupameccsen őrizte eddig a Fradi kapuját az idényben.

Magyar válogatott kapust igazolhat a Fradi