Az SKC múlt szerdán hozta nyilvánosságra magyar játékosának sérülését, de akkor még úgy tűnt, hogy Sallói Dániel három-négy hétig nem futballozhat. Ehhez képest az MLS alapszakaszának vasárnapi játéknapján az 54. percben pályára lépett a Minnesota otthonában 2-1-re elveszített meccsen.

Nem néz ki jól a bokám, meglehetősen duzzadt és tele van vérrel, ami majd az idő múlásával fokozatosan felszívódik. Ennek érdekében kezeléseket is kapok, utána elkezdhetem erősíteni különböző gyakorlatokkal. Többnyire rehabilitációs gumiszalagok segítségével fogok erősítő gyakorlatokat végezni, aztán elmehetek kocogni, kisebb mozgásokat is végezhetek. Addig a legfontosabb az, hogy annyira terheljem a bal bokámat, hogy ne érezzek fájdalmakat lépéskor. Ha ezt sikerül elérnem, utána lassan, de biztosan pályára léphetek – mondta korábban Sallói a honlapunknak adott interjúban.

A 25 éves csatár 28 bajnokin 16 gólt szerzett eddig az MLS mostani idényében, ezzel a góllövőlista harmadik helyén áll.

Marco Rossi szövetségi kapitány kedden hirdeti ki keretét, a válogatott november 12-én San Marino, három nappal később pedig Lengyelország csapatával találkozik vb-selejtezőn. (MTI/csakfoci.hu)

Nagy csapás érheti a magyar válogatottat: Edzője szerint a vb-selejtezőkön sem lesz bevethető a Bundesliga-légiósunk